9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA IMA ALTERNATIVU: Evo ko dolazi ako pregovori sa Boaćijem propadnu

Objavljeno: 20.07.18 u 11:39

Iz dana u dan sve su manje šanse da će se napadač iz Gane vratiti na Marakanu.

Uprava crveno-belih nema mnogo vremena, pa se tako mora okrenuti novim rešenjima.

Iako je u jednom momentu sve bilo gotovo, a kako je HotSport o tome prvi pisao, izgleda da od povratka miljenika navijača neće biti ništa. U poslednjem trenutku transfer je stopirao trener Đangsua Kozmin Olariju.

Pošto je vremena sve manje čelnici kluba iz Ljutice Bogdana pikirali su novu metu. U pitanje je Gustavo Blanko Leščuk, napadač Šahtjora. Ovaj dvadesetšestogodišnji centarfor stigao je prošle sezone u Ukrajinu i na 17 mečeva postigao je tri pogotka.

Takođe želja crveno-belih je i Franko Soldano, ali je visoko obeštećenje koje traži njegov klub Santa Fe za sada nepremostiva prepreka.

0
0

9 Komentara

  1. Gustavo Blanko Leščuk vezeeeeee neeeemaaaaaa ali veze nema to je panjkov 2 ali bukvalno…..samo ne taj balvan, soldano je isto vezara za dlaku bolji ali obojica su menadzerske kombinacije veze nemajuuuu i niko ih nikad ne bi doveo zbog fudbalskih kvaliteta !

    0
    0
    Odgovori
  2. Majstore dok nije došlo ovo rukovodstvo, svi su bežali iz zvezde. Senić, Stojković Savić.. Otišli su bilo sve šuplje vratila ih ova garnitura na vlasti. Grujić, Ristić… Lalatović ih ubacio u igru zasluga ovog rukovodstva i Lalatović da klub uzme koju paru. Danas plaćamo igrače nude se račun nije u blokadi, diše klub. TI veliš trebaju otići pa kad su navijači hrvatskog kluba smenjivali rukovodstvo zvezde nikad, a ti nisi zvezda nego navijač Hrvatskog kluba , a ovamo lažeš koga sebe

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo, ja nisam drugosrbijanac, već čistokrvni Srbin, i kao takav ne mogu navijati za građanski nogometni klub Partizan! Samo ime Partizan izaziva u meni gadenje jer me podseća na „druga Tita“ i komunjare, najveće neprijatelje srpskog naroda!
      Drugo, protiv sam ovog rukovodstva koje iz sopstvenih lukrativnih razloga, svesno uništava čitave generacije zvezdine dece, šaljući ih na nekakve „pozajmice“, sa koji se niko nije vratio a za uzvrat dovode limitirane strance koje proglašavaju za „kapitalce“. Zbog takvih limitiranih stranaca šansu ne dobijaju mladi igrači izašli iz zvezdine škole. Umesto da razigravaju naše mlade igrače oni razigravaju limitirane „kapitalce“ iz Afrike!
      Treće, ne moj me ubeđivati o finansijskim „uspesima“ ovog genijalnog rukovodstva Zvezde, jer niko ne zna ništa o poslovanju Zvezde1 To je tabu tema! Ni jedna revizorska kuća u Srbiji, NE SME da uđe u Zvezdu i prekontroliše njeno finansijsko poslovanje! Ko to ne dozvoljava, to i ptice znaju!

      0
      0
      Odgovori
      • @Referent za terensku kampanju
        Na sta te podseca ime Crvena Zveza, mozda na cetnike? Trebao bi znati ciji je to simbol, pa da ti i to ime u tebi izazove gadjenje, bar malo.

        0
        0
        Odgovori
  3. Realno govoreći, ovi tzv. rukovodioci Zvezde se neće još dugo zadržati na čelu našeg kluba, jer oni nemaju nikakvu koncepciju razvoja kluba! O glavu će im se obiti ovih na desetine prslih stranaca, koje su doveli a koje niko nije hteo! Sve rade stihijski, s brda s dola! Ali, u tom haosu koji ostavljaju svuda oko sebe ima ipak nečeg „kreativnog“ a to je njihovo ugrađivanje u ugovore zaista prslih stranaca! Ma, zamislite kakav je to uspeh dovesti stranca-centarfora koji na 17 utakmica postigao čak 3 gola! Oni kao da se šale sa nama navijačima Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako pogledas tim, mi trenutno imamo 4 stranca, a prosle sezone smo usli u LE zahvaljujuci njima. Idi gledaj snuker. Gkup si kao noc.

      0
      0
      Odgovori
  4. sto huga i boacija??? pa imamo joveljica, treba i rizikovat. kad ce, ako sad nece?? toliko kvalitetnih i perspektivnih igraca se dovodi a mladi nam odlaze…nije to ozbiljno sto sada rade, realno. preko noci nemozes naci igraca i odma da ocekujemo „buuum“, a i za taj novac nemozemo mnogo ocekivat, jer se nerealno previse para vrti u fubalu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter