0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda ima ‘zamenu za Boaćija’, Partizan vratio čuvenog vezistu, poruka Delija odjeknula Srbijom

Objavljeno: 20.07.18 u 23:35

Počela je Superliga Srbije, prelazni rok je u punom jeku, tako da ni ovog petka nije manjkalo interesantnih sportskih vesti.

U prvom planu su, kao i obično, bili Crvena zvezda i Partizan. Crveno-beli i dalje čekaju povratak Ričmonda Boaćija, ali ukoliko se to ipak ne ostvari, našli su spremnu ‘zamenu’ i čeka se rasplet.

Isto tako, očekuje se da aktuelni napadač crveno-belih napusti Ljutice Bogdana, iako je tek stigao u tim.

Na kraju dana je Zvezda pobedom otvorila novu sezonu u Superligi Srbije, a Srbijom je odjeknula poruka Delija za sve Srbe koji su na Mondijalu u Rusiji bili uz Hrvatsku.

Kada se radi o Partizanu, u Humsku je iskusni vezista, ljubimac Grobara iz dobro poznatih razloga, ali je ipak ovog puta dočekan sa dozom opreza.

Razmišlja se i o žrebu u Nionu za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a i Košarkaški klub bi trebalo da dobije novo pojačanje.

Pričalo se o dolasku Stefana Markovića u Crvenu zvezdu, a evo kakav je tu ispao epilog.

Na kraju smo i dobili ‘košarkaškog Feliksa Briha’, odnosno, notu koju je KSS uputio FIBA zbog ‘čudnog’ poraza Srbije od Francuske na Evropskom prvenstvu mladih košarkaša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter