0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

TRENER DINAMA ANTIĆ: Celog života volim Zvezdu, ali nećemo da im se sklanjamo

Objavljeno: 20.07.18 u 14:26

Novajlija u Superligi na startu prvenstva ima ‘vruć krompir’, u vidu gostovanja braniocu trofeja.

Čekali su dugo navijači kluba iz Vranja da njihov tim zaigra u eliti, a u petak će to i dočekati.

Trener Dinama ne krije da će kao veliki fan večerašnjeg rivala morati da sakrije emocije pred izlazak na teren stadiona ‘Rajko Mitić’.

– Najveća utakmica za Dinamo, od osnivanja! Nisam imao ni tri godine kad sam zavoleo crveno-bele boje, otac i moji najbliži naterali su me da gurnem u srce Crvenu zvezdu. Poslušao sam i nisam se pokajao, naprotiv. Sad, kad vratim film pola veka unazad, osetim u dubini duše da je lepo biti Zvezdaš, proveo sam mnogo lepih trenutaka na Marakani, kaže Dragan Antić.

Uloga favorita po njegovom mišljenju nije sporna.

– Sve to zaboraviću kad bude počela utakmica za koju je živelo fudbalsko Vranje, pa i jug Srbije. I zidovi znaju ko je favorit, da nemamo šta da tražimo. Međutim, koliko je puta samo miš pobegao mački, dodao je on.

Gledao je meč koji su crveno-beli igrali u kalifikacijama.

– Sve sam video, žao mi je što je Crvena zvezda toliko dugo čekala na prvi pogodak. Navijao sam da završi posao do 20. minuta, ali…

Kombinovani sastav pružiće šansu njegovom timu da načini senzaciju.

– Senzaciju priželjkujem, bogme i priviđam. Zvezda će, pretpostavljam, da izvede kombinovani sastav, bitnije je da sačuva i tim i snagu za meč protiv Suduve, daleko važniji nego ovaj s nama. Šalim se, tražiću od mojih igrača samo da budu ozbiljni, igraju mirne glave i nadigravaju se. Nećemo da se sklanjamo pred najvećim rivalom u ligi, pogotovo nemamo nameru da ‘parkiramo autobus’ ispred našeg šesnaesterca, poentirao je trner Dinama.

Utakmica prvog kola domaćeg prvenstva između Crvene zvezde i Dinama na programu je večeras od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter