3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PA MU TI OPET PRIČUVAJ KUĆU’: Velika bura oko Tompsona, Delije oštro po Krstajiću i Srbima koji su navijali za Hrvate (VIDEO)

Objavljeno: 20.07.18 u 20:45

Navijači Crvene zvezde u prvom poluvremenu meča protiv Dinama iz Vranja osvrnuli su se na slučaj ‘Tompson’ od pre nekoliko dana, a usko vezan za selektora Srbije Mladena Krstajića i njegovog velikog prijatelja Ivana Rakitića.

Prethodnih dana vodila se velika polemika u javnosti nakon što se Ivan Rakitić ponosno slikao sa ‘najvećim kraljem’ Markom Perkovićem Tompsonom, a tu objavu na Instagramu mu lajkovao selektor Srbije Mladen Krstajić.

Sada su svoj sud dali i navijači Crvene zvezde, u svom stilu, vrlo originalno. Sredinom prvog poluvremena istakli su spornu sliku Tompsona i Rakitića i podigli transparent sa natpisom: ‘Pa mu ti opet pričuvaj kuću… Znaš…’, što je citat iz filma ‘Lepa sela, lepo gore’.

Jasna je aluzija na prijateljstvo hrvatskog reprezentativca i Mladena Krstajića i time oštra kritika na račun srpskog selektora.

 

A post shared by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter