Fudbaleri Partizana večeras protiv pljevaljskog Rudara imaju zadatak da nakon trijumfa u Nikšiću od 3:0 overe plasman u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, a susret je imao i humanitarnu uvertiru.

Povezane vesti

Crno-beli su organizovali akciju tokom koje je 800 dobrovoljaca dalo krv, a za uzvrat su dobili kartu za meč sa Rudarom.

Nakon uspeha akcije koju Partizan tradicionalno organizuje u saradnji sa Insittutom za transfuziju krvi Srbije, usledila je i zahvalnica navijačima, uz poruku:

 

 

– Zajedno za one kojima je najpotrebnije,

Tvoj Partizan

A akciju je u pismu marketing menadžeru Partizana Predragu Vujoviću pohvalila i načelnica Odeljenja za motivaciju i organizaciju dobrovoljnih davalaca krvi, Ivana Rodić:

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je na akcijama dobrovoljnog davanja krvi, koje ste podržali, a u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, 800 davalaca dalo krv i time pomoglo u prevazilaženju letnjeg deficita u rezervama krvi.

Na taj način navijači Fudbalskog kluba Partizan pokazali su visok stepen humanosti i društvene odgovornosti i dali primer koji treba slediti.

Vama se posebno zahvaljujemo za angažovanost u humanom radu i izražavamo nadu da ćemo ovu plansku i organizovanu saradnju nastaviti i ubuduće, navedeno je u pismu.

 

 

Susret je zakazan za večeras u 20:30 časova na stadionu u Humskoj.