0
Domaći fudbal

‘CRTE’ SA SKUPŠTINE SUPERLIGAŠA: TV prava, istorijski rezuktat u UEFA takmičenjima, Nacionalni stadion…

Objavljeno: 19.07.18 u 18:18

Na današnjoj sednici klubova Superlige i Prve lige Srbije na dnevnom redu bilo je nekoliko veoma zanimljivih tema.

Sedmoj po redu sednici između ostalih su prisustvovali i potpredsednik FSS Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatovića, a predsedavoao je Dragomir Lazović.

U diskusiji na današnjoj sednici predstavnicima klubova je od strane čelnika FSS-a predstavljen novi sistem takmičenja u Prvoj ligi, kao i nekoliko izmena Disciplinskog pravilnika koje se odnose na borbu protiv neregularnosti.

Takođe istaknut je i veliki napredak u planu licenciranja klubova za takmičenja UEFA i Superlige jer je ostvaren isotrijski dobar rezultat u smislu da su svi klubovi na vreme ispunili obaveze, a posebno su pohvaljeni oni koji su obezbedili finansijsku stabilnost i koji su popravili stadionsku infrastrukturu.

Važna stavka današnje diskusije bilo je i predstavljanje planova za izgradnju Nacionalnog stadiona, a svi prisutni su informisani o detaljima pregovora sa medijskim kućama u vezi prodaje prava za prenose utakmica dva najjača ranga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter