1
AdmiralBet ABA Liga

Fudbal Super League Season 2017-2018 Partizan v Crvena Zvezda Richmond Boakye (R) scores the goal near Sasa Ilic (L) Beograd, 13.12.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UDARNE VESTI DANA: Povratak Slavoljuba Muslina, Zvezda dobila rivale i centra ali ostala bez Boaćija i ‘zlatnog orlića’, Partizan bez veziste…

Objavljeno: 18.07.18 u 23:30

Sportski dan koji je za nama doneo je mnogo interesantnih dešavanja.

Kao što je i bilo za očekivati, primat su preuzeli beogradski „večiti“.

No, ipak nećemo tekst započeti njima već fudbalerima Spartaka koji su danas doživeli veliku neprijatnost u Londonu.

Druga informacija koja nije vezana za crveno i crno-bele tiče se našeg košarkaškog reprezentativca, koji bi mogao da od naredne sezone bude saigrač Bogdana Bogdanovića u Sakramento Kingsima.

Što se tiče Crvene zvezde, tema dana je bez dileme Ričmond Boaći, a poslednje informacije o njegovom povratku na Marakanu nisu pozitivne, a ekipu je danas napustio i član generacije koja se na Novom Zelandu popela na krov sveta. Takođe, i bivša velika nada tima sa Marakane danas je zadužila opremu Zemuna. A poznato je i kada će četa Vladana Milojevića započeti put ka odbrani titule.

U međuvremenu, odigrane su sve revanš utakmice, pa je poznato i protiv koga bi Zvezda mogla da igra ukoliko izbaci litvansku Suduvu. A jučerašnji rival Zvezde se na društvenim mrežama na veoma lep način oglasio nakon meča.

Što se tiče košarkaške sekcije, danas je, nakon Ristića i povratka Cirbesa, paraf na ugovor stavio još jedan centar.

Kada je Partizan u pitanju, Miroslav Đukić je najavio još jedno pojačanje, a danas je klub napustio pouzdani vezista.

Videli smo i jedan „sukob“ bivših fudbalera večitih rivala koji sada dele sobu.

Bivši selektor Srbije Slavoljub Muslin blizu je povratka na nekadašnji posao, a pažnja svetske fudbalske javnosti sa razlogom je uperena najvećim delom ka Torinu, gde posle Real Madrida sledi „čerupanje“ velikana iz Mančestera. 

A manji deo otišao je put Napulja, gde su navijači na dolazak Kristijana Ronalda odgovorili jednom od po mnogima besmislenih, neko bi rekao ludo hrabrih, ali bez ikakve dileme najsmešnijih fora koje smo videli u poslednje vreme.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter