0
Evropske lige

SPORT NA TV: Vaterpolisti protiv Rusa i fudbal u prvom planu – Kinezi, evropske kvalifikacije i prijateljski dueli

Objavljeno: 18.07.18 u 08:50

Ove srede nema nastupa srpskih klubova, ali će na programu biti nekoliko interesantnih fudbalskih okršaja.

Nama najzanimljivi biće duel vaterpolo reprezentacije Srbije protiv Rusije u okviru Evropskog prvenstva u Barseloni. On počinje u 18:30h na RTS 1 i očekuje se da izabranici Dejana Savića ubedljivo nastave put ka odbrani zlata iz Beograda.

Dan će početi utakmicom kineske Superlige između Gvangžu Evergrandea i Guižu Žičenga, od 13:30h na prvom programu SportKluba.

Na istom kanalu od 18 sati moći ćete da ispratite revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope između Željezničara i Narve, a kada se radi o kvalifikacijama za Ligu šampiona, iz Nikšića će ići prenos meča između Sutjeske i Astane. Taj susret biće na prvom kanalu TV ArenaSport od 20 časova.

Na trećem programu ArenaSport televizije od 17 sati ići će vrlo interesantan prijateljski meč između Fulama, doskorašnjeg tima Aleksandra Mitrovića i Fenerbahčea, njegovog mogućeg narednog kluba.

Za ljubitelje tenisa, drugi kanal ove televizije prenosiće tokom dana okršaje na ATP turniru u Umagu gde igra naš Dušan Lajović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter