0
Evropske lige

FOTO: YouTube

JUVENTUS IMA KRISTIJANA, NAPOLI IMA HUMOR: Stigao Ronaldo? Nema problema, Napolitanci imaju fazon godine kao odgovor! (FOTO)

Objavljeno: 18.07.18 u 20:24

Iako sezona još nije počela, čini se da u nju tim sa San Paola ulazi sa prednošću od 1:0.

Kristijano Ronaldo je zadužio opremu Juventusa, organizovan je doček, čak je na predstavljanju i zapevao, a imuni na dešavanj u Torinu nisu bili ni u Napulju.

Naime, na rafovima u prodavnicama ovog grada svi koji žele mogu da kupe toalet papir na kom dominira lik sjajnog Portugalca u dresu „stare dame“:

Ovo navijačima Napolija nije prvi put da na ovaj način „pozdravljaju“ nekog fudbalera Juventusa, pošto je istu „čast“ imao i Gonzalo Iguain, koji je upravo iz ovog tima prešao u redove torinskih crno-belih.

Iako je potrebno da se dogodi veliko čudo pa da Juventus ne osvoji (makar) šampionsku titulu, jer teško da će iko moći timu iz Torina da parira na terenima Serije A, kada je smisao za humor i provokaciju u pitanju, Napolitanci su ipak (za sada) u boljoj formi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter