6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDNA ‘PTICA SELICA’: Talentovani vezista napušta Partizan

Objavljeno: 18.07.18 u 17:36

Za ovog igrača bilo je nekoliko ponuda, a po svemu sudeći jedna je bila bolja od ostalih.

Fudbaler Partizana Marko Jevtović ovog leta rastaće se sa crno-belima.

Najveće interesovanje za jednog od ključnih ‘šrafova’ ekipe Miroslava Đukića je pokazao Konjaspor iz Turske. Pregovori traju već duže vreme, a ako sve bude kako treba sutra sledi put na završnu rundu razgovora, lekarske preglede i potpisivanje ugovora.

FOTO: Privatna arhiva

Jevtović odlazi iz Partizana i rastanak je bio veoma korektan posle tri uspešne sezone u crno-belom. Igraču želimo puno uspeha u novom klubu,  rekli su za HotSport iz Partizana, a na ime obeštećenja za vezistu crno-belima će pripasti 550 hiljada evra.

(Na tragu informacije – Mirko Marković)

0
0

6 Komentara

  1. Ovo je totalno rasulo u Partizanu. Tek ce se sada videti koliko je Jevtovic znacio timu u defanzivi i na sredini terena. Prelazni rok je odradjen toliko lose da losije nije moglo ni da se zamisli. Odlaze igraci za sicu ili za dzabe je sramna realnost rezultata „kvalitetnog“ rada bratskog tandema Ilijev – Djukic. Kada neko dovede Mitrovica, Ozegovica i Urosevica u Partizan kao „pojacanja“ i za njih plati 800 000 eura onda je valjda svima jasno da ovakvo rukovodjenje Partizana ne moze da garantuje bolje sutra.Od cetiri nova dovedena „pojacanja“ samo jedno se donekle moze nazvati pojacanjem a to je Rikardo dok ostala trojca nemaju nivo ni kvalitet dostojan imena kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter