0
Evropske lige

SELEKTOR BELGIJE: Azar bi trebalo da krene dalje

Objavljeno: 17.07.18 u 11:33

Već nekoliko prelaznih rokova unazad traje interesovanje Real Madrida za vezistu Čelsija Edena Azara, a poslednji u nizu onih koji smatraju da bi sjajni vezista trebalo da napusti redove Čelsija je i selektor Belgije Roberto Martinez.

Azar je bio jedan od ključnih igrača u pohodu Belgije na treće mesto, pošto je na turniru tri puta tresao mrežu rivala, od čega jednom i Englezima u borbi za treće mesto na Mondijalu, a bio je u izboru za najboljeg igrača prvenstva, i po mnogima je on trebalo da dobije „Zlatnu loptu“ ispred Antoana Grizmana i pobednika Luke Modrića.

Upravo zato selektor „crvenih đavola“ smatra da je pravi trenutak da Azar napravi iskorak i pređe u neki drugi tim, poupt Real Madrida.

Ovo bi mogao da bude najbolji momenat da Azar proba nešto novo. On je izuzetno zreo igrač i veliki lider. Pri tom, neverovatno talentovan. Mogao bi da bude nosilac bilo kakvog projekta bilo gde u svetu. Trenutno igra najbolji fudbal, mogao bi da igra bilo gde. 

 

S obzirom na to da je Martinez ovu izjavu dao španskom radiju „Cadena SER“ koji se nalazi u Madridu, čini se da je prelazak sjajnog veziste u redove tima iz Madrida sve bliži.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter