0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Kleptoman na finalu Mondijala, Zvezda dovela centra iz NBA, Partizan jači za napadača, Rakitić iznervirao sve u Srbiji

Objavljeno: 16.07.18 u 23:30

Dan za nama obeležile su vesti iz crveno, ali i crno-belog tabora.

Šampion naše države sutra igra revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Od 20.30 sati na našem najvećem stadionu sastaju se Zvezda i Spartaks, a ekipa Vladana Milojevića imaće priliku za popravni, dok je strateg crveno-belih ‘na mukama’ kojih jedanaest igrača izvesti na teren.

Sinoć su svi gledali kako igrači Francuske i Hrvatske primaju odličja, a nikom nije za oko zapala jedna ženska osoba, koja može dobiti takođe medalju, ali za prvog kleptomana.

Košarkaši Crvene zvezde danas su jači za još jedno ime, a u pitanju je centar ni manje ni više nego iz NBA lige.

Bivši igrači klubova sa Topčiderskog brda lepo se slažu kada napuste Srbiju, a jedno ‘peckanje’ preko društvenih mreža mogli smo da vidimo danas.

Klub iz Humske danas je ostao bez jednog od standardnih igrača, i to samo par dana pred revanš sa Rudarom, međutim u istom danu jedan igrač se i priključio crno-belima.

Igrač Hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić ima dosta simptaija u našoj zemlji, ali izgleda da od danas to neće biti tako, razlog je njegova objava na društvenim mrežama.

Štoper Rome Kostas Manolas uspeo je zbog psovke na našem jeziku da oduševi sve fanove na ovim prostorima.

Lepe vesti za navijače Partizana stižu iz Mađarske, tamošnji mediji javljaju da crno-beli dobijaju veliko pojačanje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter