2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE MLADEN KRSTAJIĆ: Selektor Srbije prokomentarisao razlog ‘lajkovanja’ fotografije Marka Perkovića Tompsona (FOTO)

Objavljeno: 16.07.18 u 22:39

Reprezentativci Hrvatske su danas nakon srebra u Rusiji stigli u Zagreb.

Sa njima je bio i poznati estradni umetnik i protagonista nacizma i ustaštva u hrvatskoj muzici Marko Perković Tompson.

Sem što je bio sa reprezentativcima u otvorenom autobusu i pevao na skupu povodom dolaska Vatrenih, reprezentativci Hrvatske su kačili slike sa popularnim Tompsonom na društvene mreže. Jedan od njih bio je i Ivan Rakitić, prijatelj Mladena Krstajića iz dana u Šalkeu. Selektor Srbije je iskoristio opciju ‘lajk’, odnosno označio da mu se sviđa fotografija Ivana Rakitića i Marka Perkovića Tompsona, da bi potom usledilo objašnjenje:

– Iskreno, Ivanove slike lajkujem svuda gde god se pojave automatski, tako je bilo i ovog puta. Sigurno to nisam uradio da bih podržao Tompsona koji je otvoreno protiv Srbije i srpskog naroda. Niti sam ga prepoznao na slici, niti me on zanima, niti želim da čujem za njega, niti bilo šta slično. Ko me imalo poznaje, zna koliko volim svoju zemlju i svoj narod, a poštujem druge, rekao je Krstajić Tanjugu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter