4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEOČEKIVANA PRILIKA: Partizan pred nastavak evro-sezone ima novu uzdanicu!

Objavljeno: 16.07.18 u 15:13

Nova, možda i poslednja šansa da se crno-belo dete pokaže i dokaže za zaslužuje nastavak saradnje sa voljenim klubom.

Otprilike, baš kao Crvena zvezda povredom Nikole Stojiljkovića i odlaskom Aleksandra Pešića, i Partizan se suočava sa gotovo istim problemom pred nastavak sezone.

Iznenadna povreda letošnjeg pojačanja Nemanje Nikolića, uz odlazak Leandrea Tavambe, zadali su glavobolju stručnom štabu crno-belih pred nastavak sezone. Rudar jeste, gotovo, preskočen, ali muke tek slede.

Crno-beli su ostali samo na dva napadača, Rikardu Gomešu i Ognjenu Ožegoviću, a kako se forsira igra u formaciji 4-4-2, jasno je da su potrebna nova rešenja.

Tako će se na spisku igrača za Evropu naći ime Đorđa Jovanovića, odavno otpisanog mladog napadača, koji je trebalo da pređe u Belgiju, pa se iz nje vratio i sada je u Humskoj.

Iako nije bio u prvom planu, odjednom mu se ukazala prilika koju bi mogao da iskoristi i nametne se, iako je Jovanović gotovo svaku šansu prošle sezone koristio za odlične nastupe u Humskoj.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

    • Potpisujem.bolji hiljadu posto.i sto rece ovaj sa komentarom ivicin ozeg moze samo kopacke da mu cisti.zato se pitajte sto hrvati drugi a mi odavno zavrsili sp.tamo igraju najbolji.a jovanovic je najbolji partizanov napadac

      0
      0
      Odgovori
  1. Ma pustite decu da igraju,verujte u njih . Oni su vasa deca koji ginu za boje partzana
    Samo m dajte sanse kao sto dajete svima iz inostenstva,jer isatit ce vam se stostruko,i ne ecite im krila.pozz

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter