2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI, OPREZ: Zvezdina važna poruka Delijama pred Spartaks!

Objavljeno: 16.07.18 u 15:51

Srpski šampion sutra otvara novu sezonu pred domaćim navijačima, a klub podseća svoje navijače da mu i dalje visi mač kazne UEFA nad glavom.

Uoči utakmice koju će Crvena zvezda odigrati sutra protiv Spartaksa, klub iz Ljutice Bogdana uputio je apel na sve posetioce ove utakmice da se ponašaju sportski i u duhu fer-pleja navijaju za crveno-bele.

– Svima je poznato da su navijači Crvene zvezde njen 12. igrač, naročito kada se utakmice igraju na najvećem srpskom stadionu. Ipak, naš klub se nalazi pod uslovnom kaznom UEFA, i svako kršenje propisa moglo bi da dovede do kazne, što niko ne želi.

UEFA je rigorozna kada je stajanje na stepenicama koje su predviđene za ulazak i izlazak sa stadiona u pitanju. FK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da tokom trajanja utakmice oslobode prostor neophodan za prolaz, kako ne bi bilo eventualnih sankcija po tom pitanju.

Takođe, još jednom pozivamo navijače da fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava podrže svoj klub, jer svaka upaljena baklja može naneti veliku štetu klubu kako finansijski, tako i eventualnom suspenzijom dela stadiona ili celog stadiona.

Pod posebnom lupom UEFA biće i eventualno rasističko ponašanje, u zbog toga smo dužni da podsetimo i da ne sme biti rasističkih ispada pre, za vreme i posle utakmice.

Još jednom pozivamo navijače da u što većem broju napune stadion ‘Rajko Mitić’ i u sportskom ambijentu pomognu Crvenoj zvezdi da se plasira u narednu fazu takmičenja – stoji u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.

0
0

2 Komentara

  1. Naravno navijaci su na vecem ispitu.cini mi se i od samih fudbalera .Samo nama se trazi dlaka u jajetu Bicemo dostojanstveni ,ali neki drugi navijaci iz Srbije primete mnogo toga sto uefa nebi nikad videla.Zato njih se cuvajmo jer zvezda je na prvom mestu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter