2
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

MAĐARI ‘OTKRIVAJU’: Partizan želi momka koji je prošao sve selekcije novog šampiona sveta! (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.18 u 22:16

Mađarski ‘Samo fudbal’ javlja kako je Partizan zainteresovan za francuskog beka.

Mada, ovog prelaznog roka je viceprvak Srbije već angažovao fudbalera na toj poziciji.

Loik Nego je prema pisanju Mađara želja čelnika Partizana. Reč je o fudbaleru koji trenutno nastupa za tim koji vodi Marko Nikolić, Videoton, a najbolje se snalazi na poziciji desnog beka na kojoj su crno-beli već angažovali Enakea ovog leta.

Na istom mestu na terenu je i Miroslav Vulićević, a desnog beka može da igra i Nemanja Miletić koji je prekomandovan na štopera, kao i mladi Cucin, te bi dolaskom Nega došlo do velikog gomilanja.

Nego je prošao sve selekcije nacionalnog tima Francuske, ponikao je u Nantu, a pre nego što je postao profesionalac prešao je u školu Rome gde je i debitovao kao senior. Međutim kasnije se iz Rima preselio u Standard iz Liježa, a igrao je još za Čarlton, Ujpešt i Videoton.

0
0

2 Komentara

  1. Verovatno ga Videoton menja za Jevtovica. Dobro za oba kluba,s obzirom da su oba u poslednjoj godini ugovora! A Nikolic zna dobro sitaciju i jednog i drugog kluba i sta mogu oba igraca!

    0
    0
    Odgovori
  2. Loik Nego je izvanredan igac, bilo bi usper da ga kupi Partizan! Ima veliko internacionalno iskustvo a radi se o mladom prvaku Evrope sa Francuskom i Primavera sampionu,prvaku Madjarske. Mnogi misle da bi to bilo guzvanje na desnom krilu ali Enacce bi bio prekomandovan na zadnjeg veznog s obzirom da verovatno Jevtovic odlazi. Ence bi bio izvrstan tandem sa Zdjelarom a Loik bi bio strasno resenje na desnom krilu!. Ako Partizan ima finansijske resurse da ga kupi to bi bio pun pogodak!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter