6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda mora da proda reprezentativca, stigla ponuda i iz MLS lige – menja ga ‘povratnik’ u redove crveno-belih!

Objavljeno: 16.07.18 u 23:55

Uskoro će se u veznom delu prvaka Srbije desiti velika promena.

Prodaja standardnog prvotimca i dolazak novajlije koji bi trebalo da se brzo uklopi i odmeni ga na terenu.

Neočekivano, kako HotSport saznaje na izlaznim vratima Crvene zvezde jeste Nenad Krstičić! A umesto njega bi u Ljutice Bogdana trebalo da stigne Goran Čaušić.

Krstičić ima klauzulu da može u ovom prelaznom roku za određenu cenu da napusti Zvezdu, a ta priča je bliža realizaciji ponudama koje su stigle na Topčidersko brdo iz nekoliko evropskih kluba, ali i MLS lige.

Prema saznanjima našeg portala, Vladan Milojević je već procenio ko bi mogao da nasledi Krstičića, a to je Goran Čaušić iz Arsenal Tule. Zvezda je uspostavila kontakt sa ruskim klubom i dogovor se očekuje do petka, a velike su šanse da će se bivši omladinac Zvezde vratiti u svoj matični klub pošto je ekipa iz Tule već prihvatila nižu cenu nego u nekim ranijim prelaznim rokovima, pošto je Čaušić ovog leta ušao u poslednju godinu ugovora sa Arsenalom.

Kako je HotSport već pisao pre više od mesec dana, Čaušić ima želju da se vrati u Crvenu zvezdu i srpski fudbal, ali i Ričmond Boaći koji sutra treba da nastupi za Đangsu poslednji put pošto je u kineski tim iz Intera stigao Eder, a onda sledi pakovanje i let za Beograd gde bi u sredu ili četvrtak trebalo da potpiše novi ugovor sa prvakom naše zemlje.

FOTO: STARSPORT
0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter