10
Domaći fudbal

Richmond Boakye celebrate, Crvena Zvezda - Sparta Prag 27.7.2017. Beograd, Srbija, Europa league, liga Evrope qualification match, kvalifikaciona utakmica 27. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ZVEZDAŠI MIRNO SPAVAJTE: Miljenik vam dolazi!

Objavljeno: 15.07.18 u 16:49

Povratak na Marakanu napadača iz Kine je potvrđen.

Nakon sinoćne dileme da li će se vratiti ili ne, danas je sve gotovo Ričmond Boaći dolazi u Crvenu zvezdu.

Prethodnih dana čelni ljudi kluba iz Ljutice Bogdana pregovarali su sa Đangsuom oko pozajmice, a kako je naš portal o tome već pisao zbog viška stranaca u ovom klubu Crvena zvezda iskoristila je mogućnost koja joj se pružila da Boaćija vrati na jednogodišnju pozajmicu.

Sam igrač, kao i njegov menadžer potvrdili su na Tviteru dolazak, a za godinu dana na koliko će provesti na Marakani, Kinezi će plaćati 1,2 miliona evra ugovora, a Zvezda pola miliona uz dodatne bonuse, dok se sam igrač odrekao još 500 hiljada evra kako bi se vratio u Crvenu zvezdu. Dolaskom ovog igrača tim Vladana Milojevića biće značajno pojačan pred nastavak kvalifikaicja za Ligu šampiona.

0
0

10 Komentara

  1. Možda ćete mi se smejati, ali vam kažem da će ovi prsli stranci koji imaju unapred obezbeđeno mestom u timu, bivše rezerve iz svojih prijašnjih klubova, doći glave velikom magu Miloju! Mislio sam da je veliki mag Miloje mnogo bolji trener. Njegov lični skauting igrača i osećaj su na nivou sobne papuče!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa da ima gde otisao bi vec.Hvala Terza,vec sam se plasio da ce Pavkov dobiti sansu,on bar ume i bez penala da zabije gol.Sto se mene tice,dabogda vam svi bili kao Ricmond.

    0
    0
    Odgovori
    • Croasan, „zabijaj“ ti golove na
      Jadnom Napustenom Armijskom pasnjaku, buducem parkingu Evropskog i Svetskog sampiona…

      0
      0
      Odgovori
  3. Od svih stranaca u kini ispada on najgori,pa ga vracaju kod nas na pozajmicu,kao prvo on tamo uopste nije ni igrao bio je stalno na klupi za. rezervne igrace!!!,to vise nece biti isti boaci kao iz prosle sezone,ovo je greska sto uopste razigravamo igraca koji nije nas,velika greska.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter