0
ATP

SPORT NA TV: Francuska ili Hrvatska, Đoković ili Anderson?

Objavljeno: 15.07.18 u 08:45

Ne bogat sportski program je danas pred nama, ali su dva događaja sasvim dovoljna da celo popodne provedete uz ‘male ekrane’.

Naravno, u centru pažnje je finale Svetskog prvenstva u fudbalu. U Moskvi na stadionu ‘Lužnjiki’ snage će odmeriti Francuska i Hrvatska. ‘Trikolori’ su favoriti u ovom dvoboju, ali ni više puta otpisivani ‘vatreni’ nisu bez šanse. Ko će biti novi prvak sveta saznaćemo posle 17 časova kada će Nestor Pitana iz Argentine dati znak da utakmica počne. Prenos je na RTS-u, kom zavisi od sportskog događaja o kome ćemo pisati u narednom pasusu.

Naime, u Londonu se igra finale najprestižnijeg teniskog turnira Vimbldona. Sa jedne strane Naš Novak Đoković juri četvrti trofej, sa druge Kevin Anderson je debitant u borbi za pehar. Sve vuče na Noletovu vodenicu, a dvoboj na travi Londona počinje u 15 časova. Čini nam se da će on i diktirati programsku šemu RTS-a. Verujemo da će tenis početi na prvom kanalu, a fudbal biti na HD i drugom programu.

Od ostalih događaja izdvajamo Moto GP na Sport klubu i prijateljski fudbalski meč CSKA iz Moskve i Bešiktaša. Sutra startuje vaterpolo i prvi meč ‘delfina’ u Barseloni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter