Čuvar mreže šampiona Srbije je ušao u uži izbor, a njihov predsatavnik pratće meč protiv Spartaksa u utorak na stadionu ” Rajko Mitić”.

Povezane vesti

Nema dileme da je Milan Borjan jedan od oslonaca Crvene zvezde i da se posle sjajne sezone našao na meti klubova iz Evrope. Kako saznaje HotSport, reprezentativac Kanade se nalazi na spisku želja Standarda i klub iz Liježa je izabrao čuvara mreže kao potencijalno pojačanje. Momak iz Knina je ušao u uži izbor, a njihov predstavnik bi trebalo da utorak isprati revanš meč protiv Spartakusa na stadionu ” Rajko Mitić”.

Stav rukovidstva Zvezde je da za sada nema prodaje Borjana, a ako se pojavi ponuda koja se ne odbija da u avgustu sednu za sto i razmotre ponuđene opcije. Cena na ‘tržištu’ za sjajnog golmana je preko 1,5 miliona evra, tako da ostaje da se sačeka, pošto je ugovor sa šampionom Srbije potpisan do sledećeg juna uz opciju produžetka saradnje. Naslednik Zoran Popović stigao je pre dve nedelja iz Norveške.

Milan Borjan je na četiri prijateljske utakmice i jednoj zvaničnoj ove sezone primio samo jedan gol, na pripremama u Austriji protiv LASK Linca.