10
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

HOTSPORT SAZNAJE: Belgijski velikan u utorak ‘dolazi’ po Borjana!

Objavljeno: 15.07.18 u 11:00

Čuvar mreže šampiona Srbije je ušao u uži izbor, a njihov predsatavnik pratće meč protiv Spartaksa u utorak na stadionu “ Rajko Mitić“.

Nema dileme da je Milan Borjan jedan od oslonaca Crvene zvezde i da se posle sjajne sezone našao na meti klubova iz Evrope. Kako saznaje HotSport, reprezentativac Kanade se nalazi na spisku želja Standarda i klub iz Liježa je izabrao čuvara mreže kao potencijalno pojačanje. Momak iz Knina je ušao u uži izbor, a njihov predstavnik bi trebalo da utorak isprati revanš meč protiv Spartakusa na stadionu “ Rajko Mitić“.

Stav rukovidstva Zvezde je da za sada nema prodaje Borjana, a ako se pojavi ponuda koja se ne odbija da u avgustu sednu za sto i razmotre ponuđene opcije. Cena na ‘tržištu’ za sjajnog golmana je preko 1,5 miliona evra, tako da ostaje da se sačeka, pošto je ugovor sa šampionom Srbije potpisan do sledećeg juna uz opciju produžetka saradnje. Naslednik Zoran Popović stigao je pre dve nedelja iz Norveške.

Milan Borjan je na četiri prijateljske utakmice i jednoj zvaničnoj ove sezone primio samo jedan gol, na pripremama u Austriji protiv LASK Linca.

0
0

10 Komentara

  1. BORJAN I STOJKOVIC SU NAJBOLJI ZVEZDINI IGRACI.TIM JE SKORO CEO RASPRODAT,A OVI STO SU DOVEDENI SU DRVA.OCIGLEDNO DA UPRAVA PUNI DZEPOVE.

    0
    0
    Odgovori
  2. биће праведно ако испаднемо од спартакса.нико не пише да смо се прошле год извукли против келна и да арсенал није играо у најачем саставу.у јануару нисмо никога довели изузев бена а сада доводимо хо рук појачања.ја нећу гледати више звезду ни ако оде срнић а камоли радоњић.ако испаднемо од спартакса изгубићемо и титулу

    0
    0
    Odgovori
  3. Gde su sada delije da se umesaju.ja dodjem platim clanarinu i za sebe i za dete iako ne moram.zbog cega.da prodate prvog pismenog golmana od disljenkovica.rajkovica ne racunam.decko je isuvise bio mlad.ako ovo urade ja nikad vise necu kupiti clansku kartu.zar ne mislite da i mi treba nesto da se pitamo

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako prodate Borjana i Radonjica ne da necu da dolazim na stadion nego necu ni kalendar da kupim. Da niste prodali Boacija i Kangu prosli bi najmanje jos dva kola. Kad je nesto dobro NE MENJAJ NIKAKO.

    0
    0
    Odgovori
  5. Znači opet mućak! Dva dana pre početka kvalifikacija prodaju centarfora pa nema ko da da gol,a sada neće imati ko ni da ga brani.Zamazuju oči navijačima pričom o Boaćiju,velikim planovima,uklanjanju atletske staze na stadionu,a ovamo sve rade ispod žita.Daj bože da prođu i ove spartakuse

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter