2
Fudbal

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

FIFA ‘NE VIDI’ PROVOKACIJU: Vida igra finale protiv Francuza (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.18 u 09:25

Hrvatski štoper našao se na ‘tapetu’ FIFA zbog mešanja politike u sport, ali će na kraju proći bez ikakve kazne.

Posle pobede nad Rusijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva Domogoj Vida i Ognjen Vukojević su provocirali Ruse pominjajnem Ukrajine. Tada se štoper ‘kockastih’ izvukao, a član stručnog štaba je morao da napusti reprezentaciju i plati kaznu.

Nedugo zatim pojavio se novi snimak na kom su se sada našli Vida i Ivica Olić. FIFA je pokrenula istragu, ali je rezultat opet bio pozitivan po Hrvate. Navodno, Vida se kulturno izvinio.

– Nakon analize drugog video snimka hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide koji se pojavio u medijima, uzevši u obzir Vidino izvinjenje i žaljenje zbog ove situacije, predsednik Disciplinske komisije svestan je da je video snimljen pre pokretanja prve istrage i potvrđeno je da nikakav novi prekršaj nije počinjen te nema potrebe za dodatnom kaznom – stoji u saopštenju FIFA.

Evo i pomenutog snimka:

0
0

2 Komentara

  1. Ne stvarajte stalnu tenziju i mrznju. Sta nas briga da li ce beki Hrvat igrati finale. Zasto se mi bunimo a ne bune se Rusi? Oladite malo, opustite se, uzivajte u finalu, navijajte za koga zelite…to je ipak samo sport

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako ona stara izreka moze da se upotrebi negde onda je to za ovog retarda, ruzan ko lopov. Mada znam lopova koji du ko manekeni. Neka mu kuca izgori

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter