4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA: Standardni prvotimac napušta crno-bele

Objavljeno: 14.07.18 u 21:06

Nakon što je pre samo par dana Leandre Tavamba napustio Humsku još jedan igrač blizu je toga da krene njegovim putem.

Dolaskom u tim iz Humske Nemanje Nikolića i Rikarda Gomeša, nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Ognjen Ožegović pao je u drugi plan.

Menadžer fudbalera otkrio je da se za njegove usluge interesuje nekoliko stranih klubova, a epilog bi trebalo da bude poznat u narednih nekoliko dana i rešenje dileme da li će se rastati napadač i vicešampion naše zemlje. Trenutno nema pismene ponude nijednog kluba, ali se spekuliše da bi Ožegović mogao da se preseli u Italiju, u redove nekog od klubova iz Serije B.

– Čini mi se da je najbolja ponuda stigla iz italijanske Serije B, ne mogu da otkrijem ime kluba, takav je dogovor. Utanačili smo dosta detalja, čekamo da se sve to prenese na hartiju i stigne kao zvanična ponuda u narednim danima. Radi se o ambicioznom klubu, koji želi plasman u Seriju A, a i sa finansijske strane je, za sada, nadmašio sve ostale, izjavio je menadžer igrača Radojica Božović.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter