18
Domaći fudbal

Richmond Boakye UEFA Europa League football match between Crvena Zvezda and Koln in Belgrade, Serbia on December 7. 2017. Pedja Milosavljevic / STARSPORT

POTVRĐENO EKSKLUZIVNO PISANJE HOTSPORTA: Saga je gotova, Boaći ponovo Zvezdin!

Objavljeno: 13.07.18 u 22:22

Dileme više nema, Ričmond Boaći će i u narednoj sezoni nositi dres Crvene zvezde!

Fudbaler iz Gane će, kao što smo već najavili, zadužiti opremu Crvene zvezde. Ipak, Boaći u Zvezdi neće provesti samo narednih šest meseci, već će kao pozajmljen fudbaler Đangsu Suninga crveno-beli dres nositi u narednih godinu dana. 

Tačnije, do 30. juna 2019. Zvanična potvrda trebalo bi da usledi sutra.

Podsećamo, Boaći je u Crvenu zvezdu stigao iz italijanske Latine na pozajmicu krajem januara 2017. i odmah se istakao kao vrsni golgeter, što je potvrdio i tokom naredne sezone, na ukupno 48 mečeva postigavši čak 39 golova.

U februaru prošle godine pojačao je kineskog superligaša, ali je dolaskom nekadašnjeg reprezentativca Italije Edera Martinsa postao višak, pa će i Zvezda i Boaći imati višestruku korist od obnovljene saradnje.

Na tragu informacije – Mirko Marković, Nikola Martać

 

0
0

18 Komentara

  1. To je posao, prodaš igrača za velike pare, a ubrzo ga vratiš za mnogo manje. Bravo za upravu tako se klub vodi, a ne kao prošle uprave što su radile

    0
    0
    Odgovori
  2. одлично,боаче добро дошао али треба нам још офанзивни везни.дајте вратите кангу

    0
    0
    Odgovori
  3. Klasa nije nijedan igrac JSL u kojoj ligi je bilo koji igrac iz JSL uspeo a vecina je bila po Kini,Turskoj,Francuskoj,Belgiji i svi su sedeli na klupi ili tribinama.Svi ce se brzo vratiti cekamo Lazara Markovica i Grujica.

    0
    0
    Odgovori
  4. Toliko o njegovom kvalitetu za pet miliona evra,sada se vidi da samo moze u nasoj ligi da igra,i bude golgeter,sada se vidi gde je!!??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter