1
ATP

FOTO: STARSPORT

NA KONFERENCIJI HRVATSKE PRED FINALE MONDIJALA TEMA BIO NOVAK ĐOKOVIĆ: Nole, uzmi titulu na Vimbldonu!

Objavljeno: 13.07.18 u 18:54

Novak Đoković je odlukom da podrži reprezentaciju Hrvatske na Mondijalu u Rusiji izazvao podeljene komentare. Jedan deo navijača ga je podržao, drugi su ga iskritikovali, ali je, čini se, najjači utisak ostavio na fudbalere Hrvatske odakle je dobio poruku – „Pobedi na Vimbldonu!“.

Naime, na konferenciji za medije Ivan Rakitić, fudbaler Barselone i vezista „vatrenih“ dotakao se i Đokovićevog priznanja da navija za njegovu reprezentaciju posle ispadanja Srbije:

– Đoković nas je podržao. Izuzetno ga cenim i skidam kapu do poda, fantastičan je sportista, još bolji čovek. Navijam za njega na Vimbldonu, voleo bih da i on trijumfuje u nedelju. Susreli smo se u Majamiju, bilo je lepo. Velika je osoba. Ako bude slavio, slavićemo i mi uz njega, rekao je Rakitić.

Njegovu selekciju u nedelju očekuje finalni meč Mondijala u Rusiji protiv Francuske, dok će Đoković danas od 19 časova protiv Rafaela Nadala pokušati da se plasira u finale Vimbldona..

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter