10
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘THE SUN’ OPLEO PO SRBIMA: Modrić postao vrhunski fudbaler jer su mu Srbi ubili dedu i oterali ga iz rodnog mesta

Objavljeno: 12.07.18 u 10:29

Britanski tabloid nije štedeo reči kako bi izdigao plejmejkera Hrvatske selekcije, a bacio ljagu na našu zemlju.

Hrvatska je sinoć nakon produžetaka savladala Englesku i izborila plasman u finale Svetskog prvenstva.

Danim se kako u našim, tako i stranim medijima piše o selekciji koja je pravo iznenađenje Mondijala. Sami igrači Hrvatske sa par ‘sitnih’ provokacija otišli su van granica sporta, ali je tabloid ‘San’ i njih nadmašio. Oni navode da su rat i loši uslovi života, odnosno granatiranje grada i ubistvo dede od Luke Modrića napravili velikog igrača.

– Kada je Modrić imao samo šest godina njegov deda je bio ubijen od strane srpske policije. Kao dečak Luka je bio prisiljen da napusti rodni grad i postane izbeglica, a u tom periodu puno Hrvata je moralo da napusti svoja mesta pod prisilom Srba, stoji u tekstu Sana.

 

0
0

10 Komentara

  1. I eto rešenja za pobedu daš dva gola dobro zabijaš penale i eto u finalu si SP u Rusiji. Moram priznati da je taktika sjajna i prija da neko sa ovih prostora u fudbalu zasija. Posle Slovenije u košarci bilo bi dobro da budu Hrvati u fudbalu – to daje čar igri. Koji Brazil, koja Nemačka Italija Holandija evo gde se igra F U D B A L na Balkanu u bivšoj Jugi. Deluje neverovatno ako se pogleda iz 1990. godine….

    0
    0
    Odgovori
    • Najlepsi komentar bravo. Ko je kome jebo mater jebo je. Ako nisi spreman da oprostis onda znači da čekaš osvetu.a mi nit se svetimo niti oprastamo.nego samo propadamo kao nacija i kao kultura. Svakako cu navijati za Francuze zato sto mi je ta zemlja dala sve sto srbija nije. A ne zato sto mrzim hrvate i njegove dede.

      0
      0
      Odgovori
  2. Могли су и да напишу да су му ујаци ’95 дошли у Србију после Олује, вероватно је и њих протерала српска полиција.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter