4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FLEŠ IZ LETONIJE: Reprezentativac u vatri, dilema u napadu (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.18 u 00:15

Crvena zvezda u sredu od 18 časova u Rigi igra prvi zvanični meč u sezoni, a ovo bi trebalo da bude tim.

Dok se bruji o mogućem povratku Ričmonda Boaćija crveno-beli se u Rigi spremaju za prvi zvanični meč u novoj sezoni protiv letonskog Spartaksa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener Vladan Milojević po navici nije želeo da otkriva karte , ali se startnih 11 može naslutiti.

Gol crta je rezervisana za Milana Borjana, odbranu će činiti Filip Stojković, Vujadin Savić, Srđan Babić i jasno je posle ostanka Hajdina u Beogradu povratnik iz reprezentacije Milan Rodić.

Sredina terena je rezervisana za Branka Jovičića i Nenada Krstičića, a odluka o plejmejkeru zavisi od izbora u napadu. Centarfora će najverovatnije igrati Nikola Stojiljković, te u tom slučaju ‘desetku’ bi igrao Dejan Meleg. Krila bi činili Muhamed Ben i Nemanja Milić.

Druga varijanta je da Ben bude najistureniji, a to bi dovelo do pomeranja, te bi Meleg otišao na bok, a organizator igre bio novajlija Ebisilio.

Projektovani sastav: Borjan- Stojković, Savić, Babić, Rodić – Jovičić, Krstičić, Meleg, Ben, Milić – Stojiljković.

(Youtube/Hot Sport)

 

0
0

4 Komentara

    • Radonjić ne može da igra jer Muhamed Ben ima zagarantovano mesto u timu, dok u klubu budu ovi koji sada vode Zvezdu! Uporediti Radonjića i Muhameda Bena je smešno, ali u pitanju su neki drugi interesi! Zbog Muhameda Bena je i Adić napustio Zvezdu, jer video je da mu mora biti rezerva i pošto Adžić nije želeo da se bori protiv vetrenjača, učinio je najpametniji potez u karijeri: otišao je!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter