10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I ZVANIČNA POTVRDA: Crvena zvezda (ne)očekivano ostala bez nosioca igre!

Objavljeno: 10.07.18 u 23:50

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova otvaraju novu sezonu, ali će protiv Spartaksa nastupiti bez jednog od najvažnijih igrača iz prošle sezone.

Naime, kao što je već najavljeno, Aleksandar Pešić, koji danas nije otputovao sa ekipom u Letoniju na duel sa Spartaksom, novi je fudbaler Al Ithada iz Saudijske Arabije, potvrdio je ovaj klub na svom zvaničnom Tviter nalogu:

Crveno-beli će za Pešića dobiti 4,2 miliona evra, a kao zamena bi mogao da stigne niko drugi do Ričmond Boaći.

0
0

10 Komentara

  1. Dečko će imati divnu priliku za napredak u fudbalskoj karijeri u Saudijskoj arabiji,a Terzić trlja zadovoljno ruke za proviziju i popunjavanje budzeta kluba

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj Terza je BOG! Proda prvog napadaca za lepe pare, sledece sezone proda drugog napadaca za isto tako lepe pare i vrati na pozajmicu prethodnog prvog napadaca koji ce da igra za smesne pare… BOG!

    0
    0
    Odgovori
    • Nije Bog Terza, već Kokeza koji organizuje ligu zajedno sa sudijskom organizacijom u kojoj pešić i Boaći daju golove u namještenim utakmicama i izmišljenim penalima. Crvena zvezda je u samo dvije godine izvela nevjerovatna 33 penala u prvenstvenim utakmicama i još ona besramno kuka na sudije, jer to tako funkcioniše, dok Kokeza, Crvena zvezda, sudijska organizacija kradu Terzić galami držite lopova.

      0
      0
      Odgovori
      • Prosle sezone 6 penala u 7 meceva za Partizan.Nije bitno koliko, vec kada je potrebno.Da li si ti posten? a svi ostali lopvi.Budi i ti lopov.

        0
        0
        Odgovori
        • Šet penala u sedam mečeva, ali je samo jedan bio sumnjiv, ali i u tih šest mečeva Partizan je primio dva gola nakon više nego očiglednih prekršaja fudbalera Mačve i mislim Zemuna u napadu i tim su neregularnim golovima izjednačili rezultat, pa ipak Crvena zvezda je devetu godinu uzastopno imala najviše dosuđenih penala u sezoni. Za dvije sezone nevjerovatna 32, a u posljednjih osam godina Zvezda 78 penala, Partizan 55.I opet vi pričate o sudijama i ne valja vam, ali nikako niste za VAR jer tada više nema krađe i lažnih saopštenja.

          0
          0
      • Леандре Тавамба је, наводно, по утаначеној сарадњи са Ал Тавоном опростио Партизану дуг од 60.000 евра.

        У Хумској се често бусају у груди успостављеном праксом, међутим, зар не би лепше звучала информација да се фудбалерима редовно исплаћују плате и обећане награде?

        0
        0
        Odgovori
        • @Stalone Bilo bi, ali Partizanu banke ne opraštaju po šest miliona duga, Partizan nema bankomat u Nemanjinoj i Partizanov direktor nema kalkulator po kojem je 53,5 miliona manje 12.8 miliona jednako 36 kao što ga ima don Terzinjo.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter