20
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezdina letnja bomba stiže iz Kine, i to kakva!

Objavljeno: 10.07.18 u 21:43

Razgovori ulaze u završnu fazu, a opcija je pozajmica do decembra uz mogućnost produžetka saradnje.

Crvena zvezda bi u nastavku sezone mogla da bude jača za Ričmonda Boaćija bar za narednih šest meseci. Njegov klub Đangsu pokušava da dovede Zapatu iz Sampdorije za 25 miliona evra, a ako do petka završe posao realno je da napadač iz Gane ponovo postane igrač šampiona Srbije!

Visoka plata ne bi trebalo da bude problem pošto Kinezi pristaju da plate najveći deo, a ovaj aranžman bi crveno-bele trebalo da košta između 300.000 i 400.000 evra. Razgovori traju već nekoliko dana, izgleda da ulaze u završnu fazu, i sve je otvoreno u narednom periodu.

Šampionat Kine se nastavja za vikend, za klubove mogu da igraju četiri stranca, a ukoliko Zapada stigne u Đangsu najbezbolnije je za ovu ekipu da Boaćija vrati na mesto uspeha, pošto je najmanje plaćen.

Svakako da broj 14 čeka sjajnog golgetera za kog je Zvezda dobila 5,8 miliona evra kada je otišao u Kinu, gde je na 12 mečeva dva puta tresao mrežu protivnika.

Ukoliko se slože kockice svakako da svi dobijaju, a najviše trener Vladan Milojević pošto će imati velikog aduta na terenu u pokušaju plasmana u Ligu šampiona.

 

 

 

0
0

20 Komentara

  1. Grobaru pfk to je sve sto ste postigli dodjite u komsiluk da vidite kako izgledaju pehari iz Barija i Tokija vas nivo moze da bude samo nesto u beogradskom pasaluku

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha,vi cigani pisete kako je boaci bolji od djurdjevica,hahaha bolji vic nisam cuo ko je koga pakovao u derbijima,jeste boaci dao utesni gol,za 1:3,hahaha,dok su obojica bili u zvezdi i partizanu video sam i boacija i sve vas cigane,kaki se molite pred svaki derbi da vam djuka i leo nezabiju po 3,4 gola,hahaha,pakovace vas opet leo,sad kad se bude vratio,a on se makar vraca sa 12+,golova,a videcemo pesica,koliko ce on da da,hahaha

    0
    0
    Odgovori
  3. Znaci Terza molim te vrati ga!!!,A posle njega moze jos i Cvetkovic,Mbodj,Parker …. i jos 26 stranaca ali i grof Bozovic za savetnika gospodinu Milojevicu obavezno.Da se vrate slavni dani.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sta se tripujete pa nijedan igrac JSL ne moze igrati preko u ozbiljnim ligama.Ni Djurdjevic,Pesic,Grujic,Markovic cak ni Radonjic videcete da ce posle 6 mrseci biti vracen ili u neki manji klub.

    0
    0
    Odgovori
  5. Mora da je oduševio igrama Kineze. Vidjeli ljudi da su kupili mačka u vreći koji daje golove samo iz penala i u namještenim utakmicama

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter