Razgovori ulaze u završnu fazu, a opcija je pozajmica do decembra uz mogućnost produžetka saradnje.

Crvena zvezda bi u nastavku sezone mogla da bude jača za Ričmonda Boaćija bar za narednih šest meseci. Njegov klub Đangsu pokušava da dovede Zapatu iz Sampdorije za 25 miliona evra, a ako do petka završe posao realno je da napadač iz Gane ponovo postane igrač šampiona Srbije!


Visoka plata ne bi trebalo da bude problem pošto Kinezi pristaju da plate najveći deo, a ovaj aranžman bi crveno-bele trebalo da košta između 300.000 i 400.000 evra. Razgovori traju već nekoliko dana, izgleda da ulaze u završnu fazu, i sve je otvoreno u narednom periodu.

Šampionat Kine se nastavja za vikend, za klubove mogu da igraju četiri stranca, a ukoliko Zapada stigne u Đangsu najbezbolnije je za ovu ekipu da Boaćija vrati na mesto uspeha, pošto je najmanje plaćen.

Svakako da broj 14 čeka sjajnog golgetera za kog je Zvezda dobila 5,8 miliona evra kada je otišao u Kinu, gde je na 12 mečeva dva puta tresao mrežu protivnika.

Ukoliko se slože kockice svakako da svi dobijaju, a najviše trener Vladan Milojević pošto će imati velikog aduta na terenu u pokušaju plasmana u Ligu šampiona.