0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SERGEJ SVE DALJE OD TORINA: Ali posle Kristijana Ronalda, Juventusova vizija je – dovođenje drugog srpskog reprezentativca! (FOTO)

Objavljeno: 09.07.18 u 11:57

Dok se još radi na transferu Kristijana Ronalda, čelnici Juventusa uveliko razmišljaju o 2019. godini.

U tom planu za narednu godinu istakla su se dva imena koja će, prema mišljenju direktora ‘bjanko-nera’, Bepea Marote i Fabija Paratićija.

Problem ‘stare dane’ je što su oba imena iz Fiorentine. Prvo je Federika Kjeze, sina poznatog bivšeg igrača Enrika, a drugo je – Nikole Milenkovića, novopečenog reprezentativca Srbije i jednog od boljih igrača ‘orlova’ na Mondijalu u Rusiji.

Popularni ‘Bleki’ još ranije je bio na radaru Juvea, a posebno jeste sada nakon odličnih partija u dresu nacionalnog tima na najvećoj sceni.

Plan Juventusa je da Kjezu i Milenkovića dovede 2019. godine, ali ‘Tutosport’ piše da bi torinski klub mogao jedan posao da završi već ovog leta, budući da bi Atletiko Madrid mogao da im pokvari viziju, jer su ‘jorgandžije’ navodno spremne da plate između 20 i 30 miliona evra za bivšeg štopera Partizana.

Tako bi u istom klubu zaigrali Nikola Milenković u odbrani i Kristijano Ronaldo u napadu. Kakvo bi to tek ostvarenje sna bilo za 20-godišnjeg defanzivca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter