1
Evropske lige

FOTO: FC MECHELEN

NOVI ODLAZAK: Omladinac Crvene zvezde predstavljen u Belgiji

Objavljeno: 09.07.18 u 19:55

Mladi Milan Savić je potpisao ugovor sa tamošnjim drugoligašem do 2021. godine.

Omladinac Crvene zvezde će karijeru nastaviti u ekipi Mehelena.

Savić je u žižu interesovanja dospeo u ‘večitom derbiju’ omladinaca kada je sa tri postignuta gola inicirao pobedu nad Partizanom od 4:3 i doneo titulu Crvenoj zvezdi.

On će karijeru nastaviti u poznatoj belgijskoj ekipi koja će naredne sezone igrati u drugom rangu pošto nije uspela da obezbedi opstanak.

0
0

1 Komentara

  1. Mladi Milan Savić je slika i prilika javašluka i rada u Zvezdi i njene nebrige za talentovane igrače! Ovi opsenari iz Zvezde jednom godišnje plasiraju vest o potpisivanju ugovora sa nekoliko mladih igrača! Slikaju ih za novine uz veliku pompu! Ljudi će na taj način pomisliti kako Zvezda vodi brigu o svojim mladim igračima, kad ono u poslednjih 10-tak godina ni jedan mladi igrač nije proizveden u prvotimca. Izuzetak je bio Grujić, a i on je igrao svega 6 meseci! A, onda mlade igrače pošalju na neke pozajmice i tamo ih zaborave! I tako iz godine u godinu! Kakva farsa! Koji foliranti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter