0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FILIP STOJKOVIĆ: Spartaks je fizički veoma spreman protivnik!

Objavljeno: 09.07.18 u 20:15

Crvena zvezda u sredu od 18 časova igra prvi meč prvog kola kvalfikacija za Ligu šampiona, a o meču sa letonskim Spartaksom govorio je Filip Stojković.

Popularni ‘Žule’ je istakao da su sve svi uželeli takmičarksih utakmica i da jedva čekaju da sudija da znak za početak.

– Svi igrači se osećaju odlično, srećni smo što se vraćamo zvaničnim utakmicama. Imamo u ekipi nekoliko manjih problema sa povredama, ali siguran sam da ćemo izaći na teren u Rigi u najjačem sastavu. Maksimalno smo motivisani i spremni da se pokažemo u najboljem svetlu. Naš stručni štab zaista fantastično analizira protivnike, imamo sastanke na kojima se upoznamo sa svakim protivnikom do najsitnijih detalja i to nam mnog znači. Znamo da je ekipa Spartaksa fizički dobro pripremljena, jer kod njih prvenstvo već traje, ali verujem u svoje saigrače, znam da smo kvalitetan kolektiv i da ćemo maksimalno motivisano ući u ovu utakmicu – rekao je Stojković.

Ekipa Vladana Milojevića pobedila je na svih šest prijateljskih utakmica u pripremnom periodu.

– Mnogo nam znači ta činjenica, posebno na psihološkom planu. Uvek je dobro kad se pobeđuje, dobre igre u pripremnom periodu daju dodatno samopouzdanje ekipi. Pokazali smo na delu koliko smo kvalitetno i predano radili i na Zlatiboru i u Austriji, tako da smo sada spremni za nove izazove.

Osmorica novih fudbalera pridružila su se ovog prelaznog roka ekipi Crvene zvezde.

– Sigurno će biti potrebno još malo vremena da se potpuno svi uklope u naš sistem igre i da ispune sve ono što šef na terenu traži od nas, ali za sada im odlično ide. Radi se o izuzetno kvalitetnim igračima koji su se zaista lepo uklopili. U našoj svlačionici uvek vladaju drugarstvo i dobro raspoloženje.

Naš desni bek imao je i poruku za navijače.

– Verujte u nas, prošle godine ste verovali, a mi smo uradili sve što je do nas da vas učinimo srećnim. Dođite u što većem broju da nas podržavate, a mi ćemo dati sve od sebe za svaku pobedu – poručio je Stojković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter