1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’ IZ SAUDIJSKE ARABIJE: Prošlog leta Leonardo, ovog fudbaler Zvezde puni kasu na Topčiderskom brdu!

Objavljeno: 09.07.18 u 15:19

Odlazak je veoma blizu, jedino što se čeka jeste garancija za cifru od četiri miliona evra.

Rastanak Crvene zvezde i napadača je veoma blizu.

Nema dileme da najbolja ponuda do sada može da iz Crvene zvezde odvede Aleksandra Pešiča. Kako je HotSport najavio za najboljeg strelca Superlige postoji interesovanje Bašakšehira i Borusije iz Menhengladbaha, a klub razmatra bogatiju ponudu iz Saudijske Arabije.

Spominje se da su iz Al Itihada spremni da izdvoje čak 4,2 miliona evra u dve rate, sto je slična suma koji su prošle godine izdvojili za Leonarda iz Partizana.

Ipak, u Ljutice Bogdana pre sklapanja aranžmana traže garancije plaćanja i pristaju da u tom slučaju ukupna suma bude podeljena u dve rate. Spominjalo se da odlaskom Pešića treba da dođe još jedan napadač, ali će se izgleda malo sačekati sa aranžmanom pošto je tu Nikola Stojiljković. Napadač Brage je imao probleme sa povredom i čeka se da uhvati pravi ritam, a odlazak Pešića je sada postalo pitanje dana.

0
0

1 Komentara

  1. lepo, samo treba naci i dovesti boljeg,Nisu uvek najbitnije pare dyaba price o evropi cim dodju novcanice evro planovi ama bas svi padaju u vodu,Srecne vam pare TERZICU,,,,,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter