1
Evropske lige

U PARTIZANU MU JE BILO NAJBOLJE: Uroš Đurđević precrtan!

Objavljeno: 08.07.18 u 18:50

Uroš Đurđević nastavlja da kuburi u inostranim klubovima.

Uroš Đurđević u dresu Rada se vinuo u visine. Zatim je bio u Viteseu, nije se snašao. Prešao je u Palermo, ali nije uspeo. Vratio se u srpski fudbal u Partizan i tu je eksplodirao. U svim takmičenjima.

Naravno da je usledio novi inostrani transfer, prešao je u Olimpijakos, ali opet ista priča. U Pireju je bio u nemilosti trenera, a i kada je dobijao šansu, nije uspevao da probije barijeru, pa čak i bio kažnjavan zbog promašenog penala.

Olimpijakos nije osvojio titulu i usledio je raspad sistema, gazda kluba osuo paljbu po igračima, a novi trener Pedro Martins nastavio je u istom stilu i zvanično je precrtao srpskog napadača za narednu sezonu.

Ekipa ide na pripreme, a tamo neće biti Đurđevića koji će morati da traži novi klub. Spominje se Slovan iz Bratislave, ali to onda znači novi period adaptacije, potpuno novi stil fudbala, života…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter