3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Dobro upućeni srpski direktor ‘krade’ Leonarda Partizanu!

Objavljeno: 08.07.18 u 13:40

Brazilac je objavio razlaz sa Al Ahlijem, to je jasan signal da Partizan krene u akciju, ali je jedan evropski klub to već učinio.

Svim navijačima Partizana dobro je poznato ime Leonardo da Silva Souza i ono šta je učinio za taj klub u sezoni 2016/2017. ‘Dupla kruna’ i tri gola u tri odigrana derbija su bila dovoljna da u Humskoj stekne status miljenika.

Čak iako je prošlog leta bilo dosta problema sa njim. Puno trzavica, potražnje za većim novcem, prepiski po društvenim mrežama i na kraju je epilog bio odlazak u Al Ahli za 4.000.000 evra.

Crno-beli ga žele ponovo, to nije tajna i nisu je krili ni čelnici kluba. Međutim, moraće brzo da reaguju jer je jedan vrlo eminentan klub stao u red za usluge brazilskog veziste.

Kako saznaje HotSport, radi se o AEK-u iz Atine čiji je od nedavno novi sportski direktor Vladimir Matijašević, dosadašnji prvi operativac Čukaričkog.

Čovek koji je na Banovom brdu otkrio mnoge talente, sada vrske igrače, imao je kada da se uveri u kvalitete Leonarda i dobro mu je poznat njegov igrački arsenal, ali i karakter.

Prema informacijama koje imamo iz Grčke, Leonardo je jednom tamošnjem mediju već nagovestio da postoji kontakt, ali je za sada sve u početnoj fazi interesovanja.

Realizacija nije nemoguća, tim pre jer se radi o odličnom pregovaraču Matijaševiću, koji isto tako planira još neke igrače iz Srbije da dovede u Atinu.

0
0

3 Komentara

  1. Ubacitiu ugovor procenat za njega od buduceg transfera pa da vidis kako izgara, kako se profesionalno odnosi prema obavezama! Bio bi novi Leo,sigurno. Ali, ubaciti izlaznu klauzulu u ugovor od min. 10M evra! A dobro ga platiti, u granicama naseg maximuma,isplativog naravno i uslovljenog profesionalnoscu i igranjem. Nista na mufte ni garantovano!
    On je zaista najbolji igrac koji je igrao u srpskom fudbalu, to nema dileme. Neki pricaju o Kangi i bratiji…ma kakvi, taj i takvi nisu uopste njegova klasa. Leo je po talentu i kvalitetu igrac za najjace evropske klubove. Ponavljam, ali samo pod uslovom potpune posvecenosti profesionalnim obavezama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odlican igrac mozda i najbolju stranac u istoriji Partizana.Ne bi ga ipak vratio bas zbog njegovog ponasanja.Da ucenjuje da ne trenira da igra non stop ili pravi skandal kod zamene uvek u strahu sta ce uraditi.Pre bih vratio everton luiza borac za svaku loptu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter