3
Fudbal

ALEKSANDAR VUČIĆ: Nisam oduševljen Tompsonom, navijao sam za Rusiju, kad igraju ‘komšije’ na RTS isključim ton!

Objavljeno: 08.07.18 u 14:53

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o jučerašnjoj utakmici četvrtfinala Svetskog prvenstva u kojoj je Hrvatska posle penala eliminisala Rusiju.

Prvi čovek naše zemlje je istakao da zbog poslovnog puta nije mogao da gleda ceo meč, ali da se uključio u drugom poluvremenu i produžecima.

– Kasno sam stigao sa puta pa nisam mogao da gledam ceo meč, pratio sam drugo poluvreme i produžetke. Navijao sam za Rusiju, iako su me mnogi zbog tog stava kritikovali. Mi smo demokratska zemlja i svako ima pravo da navija za koga hoće… Ja nisam oduševljen Tomsonovim pesmama i ne mogu da navijam za Hrvatsku, mada sam rekao da oni imaju jedan od najboljih timova. A ovi što hoće da se dodvoravaju nekima na Zapadu nek navijaju za koga hoće. Ne znam za koga ću da navijam dalje, ali mislim da će Engleska u Srbiji imati najviše navijača u istoriji – rekao je Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije se osvrnuo i na rad RTS-a tokom prenosa Mondijala, kako kaže nije ih za slušati kada igraju ‘komšije’ preko Dunava.

– Kad su prenosili prvu utakmicu Hrvatske bili su korektni, a već sledeću su otvoreno bili na strani Hrvatske. Zato kad sam gledao sledeću utakmicu morao sam da ugasim ton – istakao je Aleksandar Vučić.

Podsetimo, parovi polufinala Svetskog prvenstva su Francuska-Belgija i Hrvatska-Engleska.

0
0

3 Komentara

  1. I za Albaniju bi navijao protiv Hrvatske toliku mrznju koju imaju siptari jedino vecu imaju hrvati koji i kada ne igraju protiv Srbije pevaju pesme protiv Srbina koji su to kompleksi NEIZLECIVI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter