0
Fudbal

OTKRIĆE ‘BILDA’ ZAPREPASTILO FUDBALSKI SVET: Nemci sa Mondijala ispali zbog video igre?!

Objavljeno: 07.07.18 u 21:40

Nije teško bilo zaključiti nakon prve utakmice protiv Meksika da nešto ozbiljno ne štima u reprezentaciji Nemačke. A polako počinje da isplivava i „prljavi veš“ „pancera“.

Nekada kaznena ekspedicija Joakima Leva u Rusiji je ličila na razbijenu četu sačinjenu od ljudi koji ne žele da budu tu jedni sa drugima, a koliko je odnos reprezentativaca prema nacionalnom timu i Mondijalu uopšteno bio ne loš već katastrofalan pokazuje i informacija do koje je došao nemački Bild Sport.

Kako prenosi ovaj portal, reprezentativci su do ranih jutarnjih časova tokom trajanja turnira vreme provodili igrajući „Fortnajt“, zbog čega su čelnici Fudbalskog saveza od uprave hotela u jednom momentu zatražili da isključi internet.

Ovo je tek još jedan u nizu negativnih dešavanja oko Nemačke, pošto je već tokom takmičenja bilo priče o nekoliko klanova u ekipi, dok su na samo prvenstvo Nemci stigli praćeni velikim brojem kritika na račun Mesuta Ozila i Ilkaja Gundogana koji su se slikali sa predsednikom Turske Erdoganom, a zbog čega ovoj dvojici, prema rečima Olivera Birhofa, preti izbacivanje iz državnog tima.

Dodatnu brizu za Nemce predstavlja to što postoje indicije da ovo nije sve, već tek „vrh ledenog brega“. Iako neće sve isplivati na površinu, utisak je da Nemačku, koja je podržala selektora Joakima Leva, pred početak Lige nacija očekuju velike i korenite promene, ukoliko žele da se u skorije vreme vrate u borbu za sam svetski vrh.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter