0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Sredina terena neće biti ista ako on ode, vezista na meti Rusa

Objavljeno: 07.07.18 u 11:12

Tim Miroslava Đukića njegov odlazak znatno bi oslabio.

Postoji opcija i za Tursku, koja je dobra sa finansijske strane, a igrač ima vremena da se izjasni najkasnije do 15. jula.

Rusi ponovo zovu Zorana Tošića da se vrati u zemlju, gde je proveo sedam godina u dresu CSKA iz Moskve, a kako saznaje HotSport vezista se nalazi na spisku želja Ufe. Ova ekipa je prošle sezone ostvarila istorijski uspeh plasmanom na šesto mesto i hoće da se pojačaju. Procena stručnog štaba je da sa krilnim igračem dobijaju ‘novu dimenziju’ tima. Sada je na njemu da dobro izvaga pošto ima bolji finansijsku ponudu iz Turske i već par nedelja se kocka dogovor sa Rizeom.

Novi prvoligaš bira strance za start u eliti krajem avgusta posle nekoliko godina pauze, a pošto krecu polako sa pripremama imaju doviljno vremena i strpljenja da jos sačekaju konačan potez Tošića.

Tokom priprema u Sloveniji, bivši reprezentativac Srbije odigrao je zbog lakše povrede samo petnestak minuta u meču sa Zarijom. Crno-beli se danas okupljaju u Zemunelu posle tri slobodna dana, a u ekipi treba da bude posle produženog odmora i golman Vladimir Stojković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter