2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ ŠTOPERA I TALENTOVANOG VEZISTE: Evo kakvim timom Zvezda napada Ligu šampiona

Objavljeno: 07.07.18 u 10:08

Crveno-beli poslali su UEFA-i spisak igrača za prvu utakmicu kavalifikacija.

Na spisku se nalazi 28 imena

Trener crveno-belih Vladan Milojević imaće na raspolaganju za utakmice protiv Spartaksa i novajlije koje su stigle u ovom prelaznom roku. Na spisku su golman Zoran Popović, štoprt Rašid Sumaila, Dušan Jovančić, Dejan Meleg i Ebesilio u veznom redu, kao i Nikola Stojiljković u špicu.

Među prijavljenim igračima nema Miloša Degeneka, koji je juče promovisan, a mogući razlog je kašnjenje sertifikata iz Jokohame, takođe Zvezda ima pravo dodavanja joše jednog igrača 24 časa pred meč, pa je moguće da će to upravo biti on. Sa spiska su takođe izostali levi bek Stefan Hajdin, kao i Ivan Ilić koji je igrač Mančester sitija, ali će se još godinu dana ‘kaliti’ u Zvezdi.

Na A listi crveno-beli imaju 23 igrača, koja se do kraja kvalifikacija može dopuniti sa još dva imena, dok se na B listi nalaze pet igrača ponikla u školi kluba. U pitanju su: golman Aleksandar Stanković, levi bek Aleksa Terzić, štoper Strahinja Eraković, krilni vezista Stefan Cvetković i napadač Dejan Joveljić, za ovu listu ne postoji nikakvo ograničenje u vidu broja prijavljenih igrača.

SPISAK FUDBALERA I BROJEVA CRVENE ZVEZDE ZA DVOMEČ PRVOG KOLA KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA

Golmani: Zoran Popović (1), Nemanja Supić (27), Aleksandar Stanković (32), Milan Borjan (82);
Defanzivci: Srđan Babić (15), Milan Rodić (23), Strahinja Eraković (25), Filip Stojković (30), Rašid Sumaila (37), Marko Gobeljić (77), Vujadin Savić (90), Aleksa Terzić (93);
Vezisti: Branko Jovičić (3), Nenad Krstičić (7), Dejan Meleg (8), Nenad Milijaš (10), Lorenco Ebesilio (11), Slavoljub Srnić (14), Milan Jevtović (26), Dušan Jovančić (29), Stefan Cvetković (40), Nemanja Radonjić (49);
Napadači: Milan Pavkov (9), Nemanja Milić (16), Nikola Stoiljković (19), Dejan Joveljić (28), El Fardu Ben (31), Aleksandar Pešić (45)

0
0

2 Komentara

  1. Ti si kao uzgred pomenuo sklanjane zvezdine dece iz prvog tima, ali to je zaista fenomen, kakav nije nigde zabeležen u svetu! U pitanju je brutalni progon mladih igrača, iz sopstvene škole! Nažalost, orijentacija Zvezdinih afro-fanatika je na dovođenju „kapitalaca“, iz Afrike, koji su u startu odmah privilegovani i dobijaju unapred zagarantovana mesta u timu! Ali, ovakva politika će se obiti o glavu ovim neznalicama, koji afričke „kapitalce“ dovode isključivo iz ličnih lukrativnih razloga, tj., ugradnje u ugovore! U Zvezdi je sve postavljeno na krivim osnovama i to ne može dugo trajati!

    0
    0
    Odgovori
  2. Živimo jednu krizu kriterijuma, par ekelans, gde ne postoji sistem vrednosti! Došli smo u paradoksalnu situaciju! Na prioritetnoj „A“ listi od 23 prvotimca, nalazi se Samurilo, rezervista iz Kuvajta, koji je posuđen Zvezdi, znači došao je „gratis“! Čekajte, ovo je ludilo! Ovo je kraj sveta! Rezervista iz lige Kuvajta, 156-te na rang listi FIFA, došao je u Zvezdu i odmah je stavljen na „A“ listu! Za to vreme „veliki mag Miloje“ je stavio zvezdine mlade igrače, uključujući Joveljića i Erakovića, na rezernu „B“ listu, sa koje mogu dobiti šansu, kada na vrbi rodi engleska trava, uredno podšišana! Prethodno Zvezda nije izvršila nikakav skauting ovog rezerviste iz Kuvajta (jer je nije igrao). Doveden je po odokativnoj metodi, na osnovu „časne pionirske reči“, preko SMS poruka!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter