4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAŠID SUMAILA: Boaći mi je jedno rekao – ‘DELIJE’!

Objavljeno: 06.07.18 u 13:05

Posle Miloša Degeneka Crvena zvezda je promovisala još jedno pojačanje, reč je o štoperu Rašidu Sumaili iz Gane.

Reprezentativac iz Gane će nositi dres sa brojem ’37’, a pred njim je veoma težak posao da se nametne treneru Vladanu Milojeviću u žestokoj konkurenciji pored Vujadina Savića, Srđana Babića i Miloša Degeneka.

– Imao sam veoma topao doček po dolasku u Beograd. Drago mi je da sam postao deo jednog velikog kluba kakav je Crvena zvezda. Postao sam deo jedne velike porodice – počeo je priču reprezentativac Gane.

Lepe reči o Zvezdi preneo mu je prijatelj iz reprezentacije i momak koji je ‘rešetao’ mreže u crveno-belom dresu Ričmond Boaći.

– Boaći je moj dobar prijatelj iz reprezentacije i ovde je igrao veoma dobro sve do odlaska u Kinu. Pričao mi je da dolazim u klub koji ima sjajne navijače, a o istoriji kluba sam sve znao. Govorio mi je o Ligi Evrope prošle sezone i nadam se da ću ja sad pomoći u borbi za Ligu šampiona. Zvezda je pravi klub za mene.

Rašid Sumaila je na kraju govorio o ‘paklenoj’ konkurenciji u timu.

– Na mojoj poziciji je dosta dobrih igrača, ali me konkurencija ne plaši. Volim izazove i zato sam ovde. Želim da napredujem. Gana nije uspela da se plasira na SP u Rusiji i to me je iznenadilo, verujem da hoćemo u Katar za četiri godine – zaključio je Sumaila.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Mirko Marković

0
0

4 Komentara

  1. Ovo što Zvezda radi sa „kapitalcima“ afričkog porekla je apsurd! Doveli su, na pozajmicu, igrača koji je rezerva u ligi Katara, koja je 126. Na rang lisi FIFA! Cela tehnočogija delovanja ovih genijalaca koji vode Zvezdu počiva na neprevaziđenim manipulacijama! Angažovanje ovog „kapitalca“ je samo paradigma jedne prakse i modela koji rade spin doktori koji vode Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne brini kampanjac zaigrace i Kerkez ako napreduje, stekne fizicke karakteristike i pokupi neke poteze kao sto radi Sumaila. Do tada ce dolaziti strani kapitalci koji su sposobni uvesti Zvezdu u Evropu i na kojima je mnogo zaradjeno.

      0
      0
      Odgovori
  2. само ви пишите не игра овај не игра онај.ма они имају најбољи тим убједљиво,чак да све репрезентације направе репрезентацију посебно против њих.знају све с лоптом

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter