2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JAVILI SE IZ LONDONA: Čelsi produžio ugovor sa Pantićem, evo šta kažu o Partizanu…

Objavljeno: 06.07.18 u 00:04

Fudbalski klub Čelsi obratio se danas javnosti povodom Danila Pantića, na kog po svemu sudeći računaju narednih godina.

Bilo je dovoljno mladom vezisti da se vrati u matični Partizan i oživi karijeru. Da je tako potvrđuje vest iz Londona da je Čelsi produžio ugovor sa Danilom Pantićem sve do 2021. godine. To znači da ‘plavci’ u budućnosti računaju na momka iz Rume.

Danilo Pantić potpisao je novi ugovor sa Čelsijem, do 2021. godine, i vratiće se u Partizan na pozajmicu do kraja sezone – saopštio je Čelsi.

Srpski fudbaler na Stamford Bridž je stigao još 2015. godine, ali do danas nije debitovao. Dve godine proveo je na pozajmicama u Viteseu i Ekscelzioru, da bi prošle sezone nosio dres Partizana. Na 46 utakmica postigao je pet golova. U crno-belom dresu ostaće do juna naredne godine.

0
0

2 Komentara

  1. A neki dan je pisano da je produzio ugovor jos jednu sezonu znaci do 2019 godine.Te da Partizan nakon toga ima prekoprecenu kupovinu gdje je vec cjena dogovorena. Majko mila kakve sve nebuloze necu procitati u novinama..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter