0
Evropske lige

Kristijano Ronaldo

TRANSFER DECENIJE: Ronaldo odlazi u Seriju A za 100 miliona, pare daje čak i Adidas!

Objavljeno: 03.07.18 u 23:57

Jasno je da je Portugalac nezadovoljan u Real Madridu i da je ovo možda i ključan momenat za napuštanje Kraljevskog kluba.

Nakon što se za Portugaliju završilo Svetsko prvenstvo, ponovo su se aktuelizovale priče o transferu Kristijana Ronalda.

A prema poslednjim informacijama, kapiten Portugala bi mogao u Juventus! Italijanski klub je spreman da za 100 miliona evra kupi Ronalda, ali je problem godišnja plata Kristijana koja je veoma velika.

Trenutno Juventus drži rekord sa sedam i po miliona evra po sezoni koliko ima Gonzalo Iguain, dok Ronaldo neće ni da razgovara za cifru ispod 30 miliona.

E tu se u priču uključuju dva giganta, sponzori Juventusa, kompanije Adidas i Džip koje su spremne da finansijski učestvuju u plaćanju Ronalda jer su i sami svesni koliku će reklamu dobiti samim oblačenjem dresa Portugalca na kojem stoje njihovi logotipi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter