0
Fudbal

NAKON DRAME: Belgija je ipak izašla na kraj protiv Japana (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.18 u 22:11

U jednom trenutku činilo se da će Japanci sa dva brza gola lako do četvrtfinala.

Međutim selekcija Belgije je ipak kvalitetom i iskustvom došla do željene pobede.

Meč u Rostovu bio je još jedan od onih za prave fudbalske sladokusce, a pobednik je odlučen u samom finišu.

U prvom delu Lukaku i Azar sa svih strana pritiskali su poslednju liniju Japana, ali nisu mogli da smeste loptu u mrežu, već to prvi čine Japanci početkom drugog poluvremena Karaguči je bio precizan i doneo je prednost svom timu. Nakon samo šest minuta na semfaoru je upisan još jedan pogodak ‘plavima’. Strelac sa preko 22 metra bio je Takaši Inui pravim projektilom savladao je Kurtou.

Belgija do prvog gola stiže u 70. minutu igre precizan je glavom bio štoper Vertongen. Nakon samo četiri minuta oni postižu izjednačujući gol. Stralac je ovog puta bio Maruan Felaini, ponovo glavom. Do kraja utakmice Belgijanci su imali inicijativu, a to im se isplatilo u trećem minutu nastavka kada je nakon kontre Meni dao pas koji je Lukaku propustio za Čadlija, a ovaj je bio precizan sa pet metara.

(VIDEO:YouTube/RTS Sajt-Zvanični kanal)

BELGIJA – JAPAN 2:3 (0:0)
/Vertongen 70, Felaini 74, Šadli 90+4 – Kagaruči 48, Inui 52/

Sudija: Dijediu
Stadion: Rostov Arena

Žuti karton: Šibasaki (Japan)

Belgija (3-4-3): Kurtoa – Aldervejreld, Kompani, Vertongen – Menije, De Brujne, Vitsel, Karasko (od 65. Čadli) – Azar, Lukaku, Mertens (od 65. Felaini)

Japan (4-2-3-1): Kavašima – Sakai, Šoji, Jošida, Nagatomo – Hasebe, Šibasaki (od 81. Jamaguči) – Haraguči (od 81. Honda), Kagava, Inui – Osako

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter