0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILAN BORJAN ZA HS: Engleska? Lepo zvuči, ali…

Objavljeno: 30.06.18 u 14:05

Golman Crvene zvezde Milan Borjan govorio je za HotSport o interesovanju premijerligaša, sve jačoj konkurenciji na golu, a imao je i poruku za navijače.

(Od izveštača iz Austrije)

Crvena zvezda polako privodi kraju pripreme u austrijskom Vindišgarstenu, do sada su zabeležene dve pobede, a Milan Borjan nije nijednom savladan. Evo šta o treninzima u Austriji kaže najbolji golman Lige Evrope za prethodnu sezonu.

-Ide odlično, pripreme jesu teške, kao i što treba da budu kako biste kasnije spremni izgurali sezonu. Zabeležili smo tri pobede na pripremama što uliva samopouzdanje ekipi i sad tako samo treba da nastavimo – počeo je priču za HotSport, Milan Borjan.

 Prošle sezone Crvena zvezda je briljirala u Evropi i posle 25 godina uspela je da prezimi, da li tako nešto možete da obećate navijačima i ove godine?

– Naravno, ja verujem u ovu ekipu od prvo dana kada sam došao, tako i sada verujem. Došlo je dosta pojačanja, ekipa se ‘skockala’, čekamo još dva-tri igrača da nam se priključe, verujem da će sve doći na svoje.

 Pobeđen je u Austriji kiparski Apolon, da li je to bio pravi reper za ono što vas očekuje u duelima sa APOEL-om u drugom kolu kvalfikacija za Ligu šampiona?

– Iskreno o utakmici sa APOEL-om ne razmišljam, jer pre toga imamo dva meča, pa kad tu slavimo okrenućemo se Kipranima. Apolon je bila dobra provera, ovde u Austriji nismo primili gol, sad bi trebalo da nastavimo da igramo ovako čvrsto.

 Konkurencija na golu je sve jača?

– Lepo je to što imamo tri-četiri golmana tu koja mogu da se bore za poziciju i guraju na treningu. Tu su Supić, došao je Popović, mladi Stanković, a na treneru Milojeviću da odluči ko će na gol crtu.

 Mesec dana se spekuliše o tome da bi do kraja avgusta moga da napustiš stadion ‘Rajko Mitić’ i karijeru nastaviš na ‘ostrvu’?

– Naravno da mi prija interesovanje premijerligaša, ali to su samo spekulacije medija. O tome ne bih govorio, ja sam golman Crvene zvezde i skocentrisan sam na igre u crveno-belom dresu. Stvarno ne znam šta će biti.

 Koliko ti danas znači to što si uvršten u tim Lige Evrope za prethodnu sezonu?

– Znači mi mnogo, to je rezultat prošlogodišnjeg rada cele ekipe, mog truda. Srećan sam zbog toga i na meni je sada da nastavim dalje.

 Poruka za navijače?

– Da nas i ove sezone bodre u što većem broju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter