0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUJADIN SAVIĆ: Imamo problem na štoperskim pozicijama, Srbija se nije obrukala

Objavljeno: 28.06.18 u 21:27

Još jedna utakmica bez primljenog gola u Austriji, i ponovo je jedan od zapaženijih igrača bio Vujadin Savić.

Sigurnost i mirnoća kojom Savić pleni na utakmicama prenosi se i na ostatak ekipe.

– Drago mi je da sam ponovo odigrao jednu dobru utakmicu. Pripremni je period, hvatam formu kao i svi igrači, mislim da su svi odigrali dobro, a kada ceo tim odigra dobro i nama iz odbrane je lakše. Bitno je da smo se dobro istrčali, ovo je druga utakmica u Austriji i mislim da smo obe odigrali dobro. Apolon igra slično Apoelu, pa je to dobro za nas da se što bolje spremimo. Bila je lepa provera, imamo još dve i nadam se da ćemo nastaviti ovako – rekao je Savić, koji je u drugom delu igrao u tandemu sa Stojkovićem.

– Na pripremama ovde imamo „problem“ na štoperskoj poziciji jer samo smo nas trojica tu, Babić, mladi Eraković i ja. Zbog toga nekada neko mora da nam se priključi i pomogne, nekada je to Gobeljić, a nekada Stojković. Danas je to Žule uradio, igrao je sa mnom u paru i odlično se snašao. Dobro je da znamo da može da igra i štopera – kroz smeh kaže Savić.

Vujadin je, kao i cela ekipa, gledao utakmicu Srbija – Brazil.

– Svi smo gledali i navijali za Srbiju, i žao nam je što nismo prošli. Mislim da smo odigrali korektnu utakmicu protiv Brazila koji je favorit za osvajanje prvenstva. Imali smo svojih šansi, ali nismo uspeli da ih iskoristimo i da prođemo grupnu fazu. Nismo se obrukali, igrači su časno nosili dres Srbije i puna podrška za njih- rekao je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter