5
Domaći fudbal

‘TVITER BOMBA’: Zvezdin rival otkrio, Ajaksovo dete i bivši reprezentativac Holandije na lekarskim pregledima u Beogradu! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.18 u 13:55

Ovih dana se u redovima šampiona Srbije pojačanja ređaju kao na traci.

Poslednje u nizu moglo bi da dođe baš iz potencijalnog rivala Crvene zvezde u evropskim kvalifikacijama.

Kako je kiparski APOEL nedavno na svom Tviter nalogu otkrio, Lorenco Ebesilio je dobio dozvolu od kluba da otputuje u Beograd na lekarske preglede i potpiše ugovor sa Zvezdom u narednim danima.

Dva kluba su našla zajednički jezik iako će gotovo sigurno biti rivali u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Za to je potrebno da u prvoj rundi Zvezda eliminiše letonski Spartaks.

Ebesilio je karijeru počeo u Ajaksu u kojem je proveo tri sezone, a potom je prešao u Metalurg iz Donjecksa. Igrao je još za Gabalu, Mordoviju i Anži dok prošle godine nije prešao u APOEL.

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN
0
0

5 Komentara

  1. Ma, ljudi zar ne vidite da je ovo prevara! Kažu ovi zvezdini alhemičari da da je Ebesilio proveo 3 godine u Ajaksu, što nije tačno. , Možda je igrao u petlićima Ajaksa, ali taj nikada nije video čak ni svlačionice Ajaksa! Zamislite koliko je dobar kada ga Apoel pušta bez razmišljanja . “ Nešto je trulo u državi Danskoj“ (V. Šekspir).

    0
    0
    Odgovori
    • Kada bi po tvoje razmisljanju gledali onda je Barselona pustila Neymara bez razmisljanja onda znas koliko je dobar igrac ili bilo koji veliki tim kada pusti igraca onda to znaci da je on ocajan i da je to sve trulo tako da cuti i uzivaj gledaj kako vam dolazi stoper iz spanije koji ce pokazati da je 0 od igraca …

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter