0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SALE NACIONALE POSLAO SNAŽNU PORUKU FUDBALERIMA: Mir u glavi, vatra u srcu i vera u sebe!

Objavljeno: 27.06.18 u 16:22

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije smatra da možemo pobediti Brazil večeras.

Ako neko u našoj zemlji zna kako se igraju velike utakmice, onda je to on.

Aleksandar Đorđević u svojoj igračkoj, ali i trenerskoj karijeri osvojio je mnoga odličja, pa sa tim iskustvom on je danas poslao poruku fudbalerima koji na Mondijalu u Rusiji igraju odlučujuću utakmicu sa Brazilom.

– Ja sam u ovom trenutku veliki navijač fudbalske reprezentacije. Znam da je mnogo ljudi tamo i da će ta energija da im bude od pomoći. Mir u glavi, vatra u srcu i vera u sebe! Ne postoji bolja utakmica i bolja pozornica od ove protiv Brazila i može da nas dovede do velikog rezultata. Siguran sam da imaju brdo motivacije. Obe utakmice smo igrali odlično, borili su se, izgarali, imaju odličnu hemiju, odlično su vođeni – meni se jako sviđa, rekao je slavni košarkaš.

Đorđević je dodao da smo dobru priliku za pobedu ispustili u meču protiv Švajcarske.

– Šteta zbog te greške protiv Švajcarske u odbrambenoj tranziciji, ali ta hrabrost da se ide na drugi gol meni daje uverenje da idemo na pobedu, zaklučio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter