0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

KOMEDIJA U LISABONU: Mihajlović tek stigao, a već mu spremaju otkaz?

Objavljeno: 26.06.18 u 12:11

Srpski trener Siniša Mihajlović mogao bi da napusti Sporting iz Lisabona samo osam dana nakon što je stigao u klub.

Mihajlović je u Sporting stigao 18. juna, a danas su portugalski Rekord i Bola objavili da će uslediti rastanak sa bivšim selektorom Srbije.

Sporting prolazi kroz težak period, ekipu je napustio veliki broj fudbalera nakon što su po okončanju sezone fizički napadnuti od strane navijača, a ni najnovija odluka „lavovima“ ne ide na čast.

Naime, kako je izvesno da će doći do smene uprave kluba u narednih nekoliko dana, na čelu sa predsednikom Brunom de Karvaljom, njegovi naslednici na mestu šefa stručnog štaba žele nekog drugog.

Podsećamo, Mihajlović je potpisao trogodišnji ugovor vredan šest miliona evra, ali će u Sportingu pokušati da taj ugovor ponište pozivajući se na to da je od trenutka potpisa do danas prošlo manje od 15 dana, što se navodno računa kao „probni rad“.

Mihajlović je pre Sportinga, a pored reprezentacije Srbije, radio kao trener Bolonje, Katanije, Fiorentine, Smapdorije, Milana i Torina.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter