4
Domaći fudbal

Mladen Krstajic Svetlogorsk, Rusija 23.6.1018. Jun 23. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

TU NEMA BOGA, NEMA PRAVDE: FIFA pokazala svoje lice, Švajcarce pomilovala, Srbiji dodatno naplatila!

Objavljeno: 25.06.18 u 19:24

Nedugo pošto je objavljeno kako je FIFA zbog nedoličnog slavlja kaznila fudbalere Švajcarske Šaćirija, Džaku i Lihtštajnera, objavljeno je i kakve posledice će snositi Mladen Krstajić i Slaviša Kokeza.

Podsećamo, Krstajić je posle susreta rekao da bi sudiju Feliksa Briha „poslao u Hag“, dok je Kokeza u izjavi BBC-ju istakao da je u pitanju „pljačka u organizaciji onih koji biraju sudije“.

Njih dvojica su zbog toga kažnjeni sa po 5.000 franaka, uz opomenu da će „u slučaju sličnog prekršaja snositi mnogo teže posledice“.

A kaznu je dobio i FSS, koji će u kasu FIFA morati da uplati 54.000 franaka zbog navodnih „poruka diskriminacije od strane navijača i ubacivanja predmeta na teren tokom utakmice protiv Švajcarske“.

A kakve „kazne“ su dobili Švajcarci zbog provociranja možete videti ovde…

 

0
0

4 Komentara

  1. E jadni moji srbi nikad se pameti dozvati. Sta ce Seciri i slicni pokazivati nego albanska(siptarska)obiljezja da nisu trebali dvoglavog orla sa 4 slova S pokagivati. Ja sam srbin i nekrivim te momke oni samo pokazuju pripadnos svom narodu a druga je prica sto se mi stidimo svoga orla ili podignuta tri prsta u vis….

    0
    0
    Odgovori
  2. У памет се Срби!
    То је та Европа и правила која важе за све. И сви су једнаки пред законом, само што су неки једнакији, како је то давно писао Орвел.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter