0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ako se ne umešaju Kinezi, Partizan će pojačati napad Zvezdinog evropskog rivala?

Objavljeno: 25.06.18 u 10:21

U klubu samtraju da mogu da dobiju veću sumu novca, a za sada ne žure sa prodajom verovatno čekajući bolji posao sa Kinezima.

Doveo je Partizan Nemanju Nikolića i Rikarda Gomeša pošto je u planu rastanak sa Leandre Tavambom.

Kako saznaje HotSport korpulentni napadač ima ponudu sa Kipra i APOEL je spreman za Kamerunca da izdvoji nešto malo više od milion evra. Ipak, rukovodstvo se na prvu loptu zahvalilo eventualnom protivniku Crvene zvezde u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Procena ljudi iz Humske je da se prelazni rok tek zahuktava i da postoji opcija da uskoro dođe jaca finansijska ponuda iz Kine. Napadač je zimus bio na meti dva drugoligaša, ali su oni pronašli druga rešenja zbog podignute rampe crno-belih.

Odlazak Kamerunca je veoma realan u narednom periodu, a APOEL juri napadača posto je Dekamagro otišao u Mehelen. Na listi želja pored Tavambe nalazi se i Hugo Vijeira mada Portugalcu aktuelni klub Jokohama nudi dobre uslove da potpiše novi ugovor na još dve godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter