0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOŠA NA ZLATIBORU: Rad u teretani, Putinčanin otišao kod Stolice (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.18 u 13:10

Nakon jučerašnje prijateljske utakmice protiv Budućnosti, fudbaleri Vojvodine danas pre podne su odradili lakši relaksacioni trening u teretani hotela “Palisad”.

Fudbaleri Vojvodine juče su odigrali prvu prijateljsku utakmicu na pripremama na Zlatiboru, a već danas pre podne su nastavili sa radom. Doduše, današnji dan će za crveno-bele biti znatno lakši od prethodnih, s obzirom na to da je šef stručnog štaba Aleksandar Veselinović, u dogovoru sa svojim saradnicima, odlučio da igrači pre podne odrade lakši trening u teretani, dok su popodne dobili slobodno.

Podeljeni u više grupa, Vošini fudbaleri su danas radili pod nadzorom kondicionih trenera Aleksandra Jankovića i Milovana Kneževića, a osim što su pažljivo i predano pratili njihove instrukcije, vidljivo je bilo da među crveno-belima i dalje vlada odlična atmosfera, pa nisu izostajale ni povremene šale i zanimljiva dobacivanja.

Šefa stručnog štaba Aleksandra Veselinovića, kao i sve navijače “stare dame”, može da raduje činjenica da crveno-beli na ovim pripremama nemaju praktično nikakvih problema sa povredama. Doduše, na zagrevanju uoči jučerašnjeg meča protiv Budućnosti, lakši bol osetio je golman Emil Rockov, koji iz preventivnih razloga nije branio na toj utakmici, dok je Lazar Zličić sredinom prvog poluvremena zadobio jak udarac kolenom u butinu, pa je takođe iz preventivnih razloga napustio igru. Međutim, prema rečima dr Vladimira Čolakovića, u oba slučaja nije u pitanju ništa ozbiljno i očekuje se da će Rockov i Zličić već sutra redovno trenirati sa ostalim saigračima.

S druge strane, pripreme Vojvodine na Zlatiboru napustio je iskusni vezista Marko Putinčanin (30). On se ovog vikenda pozdravio sa svojim doskorašnjim saigračima, a očekuje se da će se uskoro pridružiti ekipi Olimpije iz Ljubljane, koju je nedavno preuzeo bivši trener Vojvodine Ilija Stolica.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter